Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dove_repair_therapy-belulre_tcm98-257225.jpg

Kupila sam apsolutno prelep sal za 450 dinara, slikala bih ga i okacila sliku da vam ga pokazem, ali nemam kako da prebacim datoteke sa moba na komp at the moment. Mnogo sam se obradovala jer sam potpuno isti videla za 1200 bas juce i rastuzila me cena. Tako drasticna razlika u dva identicna lokala. Samo, u jednom su realni, u drugom luduju s cenama.

Drugarici sam za rodjendan kupila rucno radjenu cestitku, kutijicu za poklone s masnom, bejbi roze kompletic - majcica i gacice sa cipkicom, kinder jaje i Bozen malina srcasti sapun za ruke :) E da, i divnu ruzu u sve boje :)

I dala sam kaparu do 15-og na preskup ali bozanstven italijanski bolero (nista me ne pitajte).

Koliko si platila čizmice?
lepe su:)

Ja imam problem sada, pošto nosim uglavnom uske farmerke a opet nemam toliko mršave noge da navučem duboke čizme preko..pa sad tražim neke čizmice otprilike te dubine za neku pristojnu cenu.
A ništa lepo ( i pristojne cene) da nađem :/

hvala wild, uzela sam ih u office sh. 5990 mislim
imaju ojacanje napred, iznutra vunu, nisu teske za hod i krute s obzirom da su dosta cvrste
meni su lepe, sad, sta ko voli, ali uz kaput i neki xxxl sal i farmerice ne mozes omasiti:)

mali off, ja sam juce zaista ostala zgranuta, svuda iste cizme, gde god da pogledam i to sve nesto traljavo napravljeno kao da ce se raspasti nakon 2 nosenja maximum, cene nemaju veze s kvalitetom

U pravu si. I ne samo da su traljave nego su ruzne strasno...
Pogotovo ta neka dubina malo iznad gleznjeva...
Pretrazih citav grad i sva sam frustrirana.
Jos cu morati da si kupim one Ugg a mislila sam da od njih nema ruznijih!

Ili cu jednostavno biti pametna i sacekati da mi kapne jos koja para i onda kupiti neke normalne ko te tvoje..5000 nije toliko bezobrazno skupo, pogotovo za tako dobru cizmu

Koliko si platila čizmice?
lepe su:)

Ja imam problem sada, pošto nosim uglavnom uske farmerke a opet nemam toliko mršave noge da navučem duboke čizme preko..pa sad tražim neke čizmice otprilike te dubine za neku pristojnu cenu.
A ništa lepo ( i pristojne cene) da nađem :/

imas u urban shopu na bulevaru vrlo zanimljivih
cizama do gleznja na snizenju
e sad, dal su tvoj faznon...odi vidi
ima i zenstvenijih modela

Okitila jelku, kompletno, dekorisala stan, jos samo neke svecice da dodam na prozor i bicu presrecna!

Kupila sam za majku jako lepu esarpu u jesenjim bojama, Nutella euro krem za brata i komplet za maskiranje u vilu (krila, stapic i krunicu) za jednu malu devojcicu kojoj je uskoro rodjendan. :)

Raa, samo da se pohvalim da sam našla sebi čizmice..slučajno sasvim. Vraćam se od zubara, prolazim Stražilovskom i vidim neku totalno random, tek otvorenu radnjicu - Tina :lol: :lol:
I tu vidim preslatke čizmice za 2900. Kakva cena takav i kvalitet verovatno ali izgledaju mi slatko.
Nešto iznad gležnjeva su, ravne i imaju kao tri dugmića sa strane ali su fejk dugmići ( gore zapravo ima čičak traka sakrivena damožeš da si podešavaš koliko ti treba).
Idem sutra još jednom da ih probam i kupim:)

ja sam najgora...msm ja ne prijavljujem svoje kupovine jer nisu neshto interesantne..msm svakodnevne su u smislu ne neke kul stvari:neutral:
al juche:dash:
markicu za gradski:confused:
palmolive kupku(u dm-u snizenje 149din one obiche) i miss sporty lak neki za lomljive nokte(kachila je neka od vas, vi ste me navele na greh:deda: :lol:)

doshla kuci, ruchala i jedva se naterala da odem da kupim drugarici shal-maramu...bolje da nisam:dash:
kupila sledece i to ovim redom:
dzemperak crni, trikotaza skroz obichan ima po 3 dugmica na ramenima
dzemperak plavi, al ona lepa tamno plava, a nije teget
2 pamuchne rolke, jedna krem/bez, druga svetlo ljubichasta
dokolenice one mekane, debele za gumenjake da imam poshto nisu postavljeni...na shtrafte plavo-teget-bele
:think:
2 gatjona:lol:
shal maramu za drugaricu:lol: i rukavice za mene koje sam uspela i da izgubim:dash:

Lepo si se ti napazarila, Majce:lol:
Ja sam juce isla da kupim nesto, na sajtu H&M popust 50%.... Cekiram sta mi se svidja i krenem u prodavnicu, kad tamo nema popust:confused: Neke 3 krpe snizene, ostalo jok.
Tako da- nista od moje kupovine...
Ja vec duze vreme jurim da kupim crni sako, klasican ali ono da mi bude savrsen...Juce sam probala jedan bs lep, ali mnogo je 35 funti za H&M, ne daje mi se:(

Kupila sam crni sako, ali nije klasican. Duzi je, do pola butina i ima izvrnute revere. Onako malo drugaciji, zato mi se svideo.
i posto sam htela da probam jos jedne crne cizme, a imam vec 3 para, donela sam jednu odluku- DA VISE NISTA NE KUPUJEM!
Do sad sam imala dobar izgovor- selim se tamo-vamo, pola nosim, pola ostavljam, fali mi ovo, fali mi ono...
Primetila sam da se ne trudim vise da kombinujem, nije mi zanimljivo i necu da budem rob ovog potrosackog drustva. Mnogo volim modu i garderobu, ali nije poenta samo u kupovanju.
Eto, toliko do mene:lol:
Ako me vidite na ovoj temi, slobodno mi lupite packu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back