Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko sam shvatila tebi se samo kroj svidja?
pa kupi materijal koji ti je lep i odnesi haljinu kod krojacice da ti po njoj sasije istu
nemoj da shvatis licno,ali mnoge zene nose ili kupuju nesto samo zato sto je marka

Svidja mi se kako mi stoji - kroj je ok ne racnajuci neke volancice na dekolteu - ali njih cu skinuti, nije problem:)
Ne padam na marke...ali mi je zao haljine, tj zao mi je kad dobijem nesto skoro pa novo, neskorisceno i onda da to propadne...
Mozda sam smesna ali uvek mi je zao da stvari ' propadnu', bilo da su kod kineza kupljene bilo da su markirane..

A iskreno ja i nisam neki poznavalac brendova...prvi put sam sad cula za Dorothy Perkins...

ja volim retro dezen modernog kroja, a modernost haljine diktira kroj a ne dezen

ako ti se dezen ne svidja, nemoj ga nositi, zasto ne postavi celu haljinu ?

Ja cu jos i batine dobiti ovde XD

Kroj nije moderan i dezen nije moderan ( sto ne bi bilo problem da se meni dezen ili kroj svidjaju - jer i sama volim retro)ali mi je zao da haljina cami u ormaru ili da je bacim kad tako lepo stoji na telu a i *** nova je.

118-MAZNI-GEKO-_slika_O_853452.jpg

511-Atraktivan-smedji-sat-_slika_O_520972.jpg

Prsten je kupljen skroz neplaniramo, i posle sam mislila, ****.te, na šta sam potrošila ovonedeljne pare za hranu! no...to se sad samo žalim jer jedem hleb od pre tri dana.

Ja cu jos i batine dobiti ovde XD

Kroj nije moderan i dezen nije moderan ( sto ne bi bilo problem da se meni dezen ili kroj svidjaju - jer i sama volim retro)ali mi je zao da haljina cami u ormaru ili da je bacim kad tako lepo stoji na telu a i *** nova je.

sto bre batine, pa nisam zvucala strogo, samo nakuckala opcije :(
ako ti se svidja naci ces priliku da je obuces, ako ti se ne svidja neces ... sta konkretno pitas?

ja nausnice oblika cvetica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back