Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila danas u Uscu i potrosila... Puuuno :rumenko:
Prelepu crnu koktel haljinu, usku, do kolena, sa dubokim prorezom na ledjima... Sandale, cipele, 2 majice, obicne na bretele, 1 sorts, farmerke, srebrni prsten, 2 narukvice (bizuterija).
Zatim sam opremila cerku za sutrasnji rodjendan... Prelepa bela haljinica, bele sandalice, mali beli sesiric... :heart: Prava princezica:cmok2:
I da, kupila sam muzu carape, cisto da se ne oseti zapostavljeno :lol:

jednu sjajnu narukvicu (boja izmedju zlatne i srebrne nesto), jednu sa sa sarama drveta, a uokvirena tim sjajnim, i jos 5 malih, tankih, u kompletu, braon sa sjajnim delovima (kao prva)
tunikicu, plavu
haljinicu ljubicanstvenu sa golim ledjima :)
i kombinezon, tamno siv, dole se siri, kao shalvare (on je od dragih mi kineza :mrgreen:)

a sestra je kupila ljubicastu majicicu sa nekim crnim natpisom, i mnogo lepu sivu haljinicu. :heart:
a inace se menjamo sa stvarima, pa zato i to prijavljujem :)

prom-dress-red-white-90971.jpg

Prva na slici, ali crna... U Uscu

kad sam i to dočekala
ceo život mislim da imam široku nogu (iako na takvu tvrdnju nemam argumente) i danas probam jedno pet pari nekih sandala sa platformom i sve mi široke. Dok me prodvačica lepo ne opravi -suviše vam je uska noga za ovakve sandale. Nezavisni sud tri devojke koje su takođe pazarile i probavale , jedna čak iiste modele takođe dođe do datog zaključka, jer njima drugačije stoji.

I tako trebalo mi je više od pola života da shvatim da nije bap noga lička a cipela bečka kako sam utripovala.

Iako ništa nisam kupila, eto saznala sam nešto oo sebi, tj svokim stopalima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back