Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

stikle-nositi.jpg

Divna suknja i sandale, a pantalne imam slične ako ne i iste....nosim ih sa maslinastom parkom po ovom vremenu;)

Gde si našla ove lude crno-bele šoljice:D....viđala sam samo bele
p.s. ne da mi repku:roll:

- - - - - - - - - -

Jao, išla sam danas da kupim sestrama i mami poklon za 8. mart. Obišla 20 prodavnica i vratila sam se kupivši Leu krevet za pse. :zcepanje: :neutral:

Ništa mi se nije svidelo, sutra moram opet. Užas.

Mene već strašno smaraju ti praznici i kupovine:dash:

WOW Wild:super:
Baš si se uparila, msm sa očima. Ne pišeš ništa ni gde ni šta ni koliko? I obavezno broj laka...:telefon:

Ja sam vam drage moje bolesna, pa mogu samo online kupovinu, pošto mi je naređeno strogo mirovanje:roll:

Inače tražim tepih/e -da nisu "čupavi", pa dajte neke predloge:) gde bih mogla da nađem nešto kvalitetno i "nečupavo":lol:

@kupila divne činije od bambusa prošle nedelje. Ustvari-činija i tanjir-tacna, koje sam tako stavla na sto jednu u drugu i ispalo mnogo dobro....

Kupujem prodajem tamo sveima?Sta ti je pa strogo mirovanje?
Pa pod 1. ne idem na posao, a pod 2. tebalo bi što više da ležim, no ....:rumenko:

Nisam nikad kupovala na tom sajtu kupujem-prodajem....nekako još nemam naviku da pazarim online. Evo kanim se da naručim hranu iz Univera dostavljaju na adresu preko nekog iznosa, ali nekako mi nije to to, dok ja to ne opipam i vidim:lol:

....bioten dnevnu kremu za lice od nara...nevenovo ulje za lice umessto nocne kreme, Blik45 ce da bude kriva ako ne bude valjalo:lol: i Velena ili kako vec se pise, kremu za ruke Q10...eto sve to
827 dinara...e da i dva grejaca (atomizera) za moju dragu e-cigaretu...800 dinara na akciji :super: sam prosla :)

Back