Sta ste poslednje gledali u pozoristu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma glumacka podela je zicer,sa tom ekipom i moj cukundeda moze da napravi predstavu....
Malo je Jagos (reditelj) omasio temu,sto je tuzno jer Nusic je Nusic... :super:
Glumci su malo razocarani (informacija iz prve ruke) u jednom momentu nisu znali iz koje su price pobegli.
Inace,ima par epizodnoh pobodaka,glumci koji su i u toj svemirski zamisljenoj prici uspeli da odigraju pravog Nusica....Seka Sablic,Bane Vidakovic,Ivana Zigon,Natasa Ninkovic...:super::klap::super:
Na izlasku iz pozorista (posle premijere) dete jednog od glumaca pitalo je oca:" Zasto je Zivota platio doktora da mu pise tekst koji ce njegov sin da cita na predavanju,kad je sve to lepo mogao da skine sa interneta?" Mislim da nam je ovo dete dalo odgovor na Jagosevu viziju Dr.-a.

Nisam citala DR-a ali iz ugla :obicnog gledaoca,bese fino..

E da sam cula to dete,komirala bih se:rotf: Pametno zbori:mrgreen:

Lari tompson je najbolje sto sam ikad odgledao. a za veliku dramu odem u narodno i sad na foru iz larija tompsona ja se zezam pre predstave kao zamislite sad glavni glumac ne dodje i predstava se ne odigra.
sednemo na svoja mesta i posle 15 minuta izlazi jedan od glumaca i kaze da jednom od glumaca-inace drugoj glavnoj ulozi nije dobro i da se predstava ne moze odigrati.svi ljuti a meni smesno.the show must go on...
i tako ja kjem je beograd malo dalje ne odgledah nikad veliku dramu.
Poslednje gledao ODABRANI I UNISTENI-fenomenalna predstava nishkog narodnog pozorista iz tri dela gde je treci deo uradjen malo neprofesionalno. neverovatnu ulogu odigrao je glumac nishkog narodnog pozorista Dejan Cicmilovic.
a sto se tice , opet, larija-genijalna prica i genijalni glumci.koja je fora kad izbace publiku na pauzu-'gde sviraju oni sto svake veceri Beli (Bora) banci sa njima'.
i na kraju jedna od mojih omiljenih pesama-the show must go on

Gledala ''Ulogu moje porodice u svetskoj revoluciji'' u Ateljeu i ne sviđa mi se. Dosadana predstava. Ne znam kako je izgledala originalna verzija, da li je rađena nova dramatizacija romana ili je stara malo prepravljena (verovatnije da je ovo drugo), tek rezultat je prilično bez veze. Svaki humor je ubijen, a bogami i smisao.

Kad smo vec kod Narodnog, gledajte i "Opasne veze";)

Prilozi

• smesko.gif
    smesko.gif
    45,1 KB · Pregleda: 127
Kad smo vec kod Narodnog, gledajte i "Opasne veze";)

E da, to može da se pogleda. Nije loše, jedino što dosta dugo traje za predstavu koja se igra na maloj sceni i počinje u 20.30 h, tako da kad dođete do kraja i one ubačene mini duo-drame mnogo ste umorni da pratite tekst (ili sam barem ja bila...ili prosto nisam razumela pa se sada tešim da sam bila umorna :whistling: ). Nisam bila spremna za iznenadni prelaz na jedan tako metafizički dijalog.

Je l' gledao neko ''Rozenkranc i Gildenstern su mrtvi'' u Bitef teatru? Zanima me kakva je predstava.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back