šta ste pomislili kada ste ih videli

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...vaše partnere, duge veze, muževe....
Gde ste ih prvi put videli, šta ste pomislili, šta su oni pomislili?

Ja kad sam videla mog muža prvi put, u kafani, pomislila sam da nije loš, al ima seljačku kožnu jaknu. A on je pomislio da bih bila dobra kres šema, al da imam koji kg manje :lol:

ajoj :lol:

1."sto me nervira ovaj kreten"-moja prva velika ljubav :lol:
(on je pomislio "dobra ova mala, ***, samo mora da je nevina" :lol:)

2."nema sanse da me ovaj smuva, ali posluzice za veceras"-3,5 godine u vezi :)

3."gde je ovaj covek bio do sada...."-volela kao ludaja godinama

4."ok, posluzice kao kres kombinacija, dok ne ndajem decka kakvog stvarno hocu"-13 godina zajedno :lol:

svog bivseg muza sa pozelela na prvi pogled....sela sam u auto, on je bio u njemu, videla sam taj fantastican, pravilan profil i zinula...sva sreca da je bio mrak....:D....ljubav na prvi pogled....i dan danas je on najlepsi muskarac koga sam uzivo videla i sretna sam sto sa njim imam dete....

Poslednja izmena:
Paa to je bio prelep susret! Bila sam tinejdzerka i sedela sam u kaficu sama i plakala sam zbog pretodnog raskida sa deckom...on je sedeo za stolom pored mene sa drustvom takodje,i dosao je i pitao me da li sam za pice...ja sam pomislila da je onaj decko sto sluzi pice i rekla sam da hocu nesto alkoholno,on se nasmejao i doneo mi je gusti sok.Ja sam ga samo pogledala onako sva uplakana....i otsila sam....tada je imao crni mantil,a ispod toga je bio poslovno obucen....to je bio prvi susret....i tad sam pomislila.... "sigurno je ozenjen" ...posle toga on se "slucajno" nalazio sa drustvom u kaficima u kojima sam ja izlazila itako je sve pocelo...ali se razvijalo jako brzo...! Iz neke konverzacije pitala sam ga sta je pomislio kada me je video...rekao je "Pazi ovu malu,razmazala joj se sminka"::lol:

Kako za kojeg..
Da ima tužne, pretužne, najodanije i najblistavije oči na svetu... i bilo je tako..
Da je moja prva ljubav, prava, duboka i iskrena.. da bih sa njim i za njim i na kraj sveta.. i bilo je tako..
Da je odrpani bilmez, kojeg nije briga šta drugi misle o njemu i kojem je malo stalo do drugih ljudi.. i bio je takav..
Da je nešto najsjajnije i najnasmešenije što mi se desilo u poslednjih nekoliko godina.. i tako.. svašta mi se rojilo u glavi, zavisno od osobe i situacije... :)

:neutral:
Sve čitam ovu temu, i razmišljam... pokušavam da se sjetim...
Ustvari, samo za jednu moju ljubav (neostvarenu, btw) se sjećam šta sam pomislila taj prvi put kad smo se vidjeli...:(

heh bas to razmisljam najupecatljivije ostanu usne neljubljene :) proslo je..uuuu hebote deset godina od tada a ja se secam momenta kada sam ga prvi put videla kao da je juce bilo...i pomislila da je divno stvorenje sa tim svojim zelenim ocima

Ja kad sam videla mog muža prvi put, u kafani, pomislila sam da nije loš, al ima seljačku kožnu jaknu. A on je pomislio da bih bila dobra kres šema, al da imam koji kg manje :lol:

Pa ja sam prvo pomislila : Joooj kako je visoook...pošto ima visinu 2.05m...:eek:

A on je zapazio moj tužan pogled...:lol:

Svaki u kojeg sam bila zaljubljena mi je kada sam ga prvi put videla bio odbojan :dash:
Znala sam da kazem ovaj nije normalan 100% vidi se ili jaoooo opet ova budala sto mnoooogo zamislja ili ovaj se vidi da je seksualni manijak:hahaha:
Nikad mi se znaci nije desila ljubav na prvi pogled vec da stvar bude gora mozda ga i godinama poznajem ili da stvar bude najjjgora uvek u nekog kog ranije nisam podnosila pa kad pocinjem da se zaljubljujem ja to i ne primetim jer mislim ma gde moze on meni da se svidi:confused:.........a onda samo shvatim jednog dana kada je vec kasno jer sam bas zagrizla :dash: pa se pitam sta cu sad kada ga sledeci put vidim???
Na moju srecu i oni nisu bili imuni na mene;)

U izvesnoj prilici sam prilično dugo mislila - kakav arogantni krelac :D što i nije toliko daleko od istine.....

Back