sta ste po zanimanju?

ahah randome voza te kako ko stigne : )

e j mene sada ne
mislim da je zdravo izaci uveche u masu. veceras nisam pa sam sporija nekako i troma
:(

ja sam orijentalna plesachica radim sad ovako pa cu da idem u harem
ha ha
:I

ne znam dominantni su mi njihovi likovi znam ih sa istog mesta on je radio svoj posao a ona se pojavila vise se ne secam ...valjda sam i ja bila tu..on je shef
nije prostitucija u pitanju
je l smem da pisem dalje ocinkarice me pa ce mi doci glave on.....
:I

ok nije vazhno mozak je regulisao . valjda... fuj treba izlaziti manje covek se.re

evo sta kazu na sajtu

To see people you know in your dream, signifies qualities and feelings of those people that you desire for yourself

oko slicne teme su povezani
he
da li su snovi bitni..ako je covek nishtavan

manje ser.e ali vishe jede...navalila sam na kikiriki.....tako cu i dete neko da premlatim bez kontrole
eto bila sam mrhsava inac eneko vreme...toliko
ali mi smeta. volim da sam ruzhna.
ionako vihse ne pevam ..... samo mi to pravi probelem....

evo moje zanimanje je parazit

xpajamacax:
ma nije me sramota.
ja sam poslovna pratnja.
zarađujem do jaja. možeš da mi pljuc pod prozor.
ako oće da pipaju extra naplatim.
inače sam smerna službenica sa suknjom do kolena i strogom punđom.
ali od nečega mora da se živi.

haha moja karijera
a ejsi dominantna.....ne dash im da te zezaju
pa zaradjujesh extra shta radis s tim parama
dash deci
e znam za takvu prichu...zena tako izdrzhava decu
el ima enko neshto protiv
kao moral ovo ono

e to ti je dalmatinsko poreklo oni vole da sede na suncu i caskaju. ok oni su vredni
ok u hladu vole

e ja sam izbacheni pevach amater : )) nisam se uopsht eborila.....mozda je trebalo
hocu da budem patetichna sada
ali sam se ispishkila zhuto i onda sam bila srecna. bar neshto da funkcionishe!
uf neko mi trazi autorizaciju da li vam na icq dolaze neki web cam likovi...brate..niko nije bezbedan...moram sad da odem da ucim id a spavam kao nisam neki
:IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

!!!!!!!!! dolazi mi rodjak dalmatinac!!!!!1

niste normalni..shta ste uradili
mislim telepatija
to je zboig mene ja sam medijum i sad sam delovala na vas zato se pricha o dalmatincima

Opis mog radnog mesta: Leti se temperatura dizhe do 40-50 stepeni kada zakazhe klima. Zimi se spu$ta do 5C kada zavrnu iz Toplane. Chesto me pecne struja zbog statichkog elektriciteta pa ispustim daljinski od TVa u kancelariji.
Ne dizhem ni$ta tezhe od 50 grama. Pijem kafu 5 puta dnevno i imam odlichnu stolicu (na tochkice). Uveche pijemo pivo i rakiju. Sa moje desne strane sedi osoba sa kojom se koordini$em (ako sam trezan). Par puta u toku dana dobijem papire sa imenima vazhnih osoba. Medju prvim saznajem o tenderima, konkursima i nabavkama. Druga smena mi pochinje u 17.30. Ne dobijam 13 platu. Na budzetu sam. 80% svog radnog vremena sam slobodan. Koristim mogucnost da izadjem sa posla par sati i nikome zbog toga ne odgovaram. Instalirao sam novu logichku igru. Nisam portir niti radnik obezbedjenja

cLick - OR - Die:
Opis mog radnog mesta: Leti se temperatura dizhe do 40-50 stepeni kada zakazhe klima. Zimi se spu$ta do 5C kada zavrnu iz Toplane. Chesto me pecne struja zbog statichkog elektriciteta pa ispustim daljinski od TVa u kancelariji.
Ne dizhem ni$ta tezhe od 50 grama. Pijem kafu 5 puta dnevno i imam odlichnu stolicu (na tochkice). Uveche pijemo pivo i rakiju. Sa moje desne strane sedi osoba sa kojom se koordini$em (ako sam trezan). Par puta u toku dana dobijem papire sa imenima vazhnih osoba. Medju prvim saznajem o tenderima, konkursima i nabavkama. Druga smena mi pochinje u 17.30. Ne dobijam 13 platu. Na budzetu sam. 80% svog radnog vremena sam slobodan. Koristim mogucnost da izadjem sa posla par sati i nikome zbog toga ne odgovaram. Instalirao sam novu logichku igru. Nisam portir niti radnik obezbedjenja

:lol: :lol: :lol:
ja ne mogu da pogodim, ali ponegde se poklapamo: slob.vreme da istrčiš negde na kafu, pa TV u kancelariji, 13.plata takođe nema, igrica....al dobro, to sam batalila ove godine; i kafe pijem samo 3 :P a rakiju nikad i ni pod kojim uslovima :lol: Ma ni viski, to sve štipa za grlo! ...I poznato mi to sa tenderima :mrgreen: Ali ne kapiram "spiskove važnih osoba".....šta si ti, organizator programa na televiziji??? pa da ...druga smena nakon gradske hronike? :D

Back