random_cloud_form
Aktivan član
- Poruka
- 1.621
hmm, ne volim kad se sanjach zanese u iznosenju detalja sna, mozes li to malo uopstenije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xpajamacax:ma nije me sramota.
ja sam poslovna pratnja.
zarađujem do jaja. možeš da mi pljuc pod prozor.
ako oće da pipaju extra naplatim.
inače sam smerna službenica sa suknjom do kolena i strogom punđom.
ali od nečega mora da se živi.
rastamann:Ali ako se palish na business woman vragolije, mogu i to![]()
![]()
![]()
random_cloud_form:vidim kao pokusavas da pretis nesto, pa da cujemo rekoh, evo izazivam te, ajde pickice...
cLick - OR - Die:Opis mog radnog mesta: Leti se temperatura dizhe do 40-50 stepeni kada zakazhe klima. Zimi se spu$ta do 5C kada zavrnu iz Toplane. Chesto me pecne struja zbog statichkog elektriciteta pa ispustim daljinski od TVa u kancelariji.
Ne dizhem ni$ta tezhe od 50 grama. Pijem kafu 5 puta dnevno i imam odlichnu stolicu (na tochkice). Uveche pijemo pivo i rakiju. Sa moje desne strane sedi osoba sa kojom se koordini$em (ako sam trezan). Par puta u toku dana dobijem papire sa imenima vazhnih osoba. Medju prvim saznajem o tenderima, konkursima i nabavkama. Druga smena mi pochinje u 17.30. Ne dobijam 13 platu. Na budzetu sam. 80% svog radnog vremena sam slobodan. Koristim mogucnost da izadjem sa posla par sati i nikome zbog toga ne odgovaram. Instalirao sam novu logichku igru. Nisam portir niti radnik obezbedjenja
šibicarenje je zakonom zabranjenoL.1:Kratak opis
Sara Mara i Dara iz Drvara traže posdtanara.podstanar se krije niko ne zna di' je.
Kula krije kula traži...
Ako ovo pogodite skidam kapu.