Šta ste pazarili danas?

..jao sto je bilo lepog vesa na Vidikovcu kod jedne zene isto turski ne secam se sad koja marka...ali divan....mada je i cena jaca od onih sto smo pricale 220 dinara po komadu...

..inace danas 3 veze rotkvica 100 dinara, jagode za 100 dinara zali boze samo mirisu,ukusa nigde....pola kilograma paradaiza divnog kazu makedonski, i toliko krastavaca...vrtela se
tamo i ne kupih nes kafu moracu sutra opet da idem...

- - - - - - - - - -

Vec smo pricali onomad....imam zenu za to na zelenjaku
Nije imala dovoljno....donece mi u ponedeljak jos

- - - - - - - - - -

Nisam...to mi je velika mana
Nocni sam tip inace
Ustajem rano kad mora

..sto mana? ja nesto ne mislim da mi je mana sto ne ustajem rano....sve zavrsim nekad i vise od onih sto ustaju sa petlovima, pa onda sede
kafenisu, puse i baksuze sto drugi spavaju...
..meni se draze uvece da radim..tako je od uvek...nista se nisam s godinama promenila po tom pitanju...a nisam se ne trudila....

Zato sto sam nocni tip i dugo spavam
Nisam mislila "nisam ranoranilac ustajem u 9 za razliku od vrednica u 7"
Vec "nisam ranoranilac, nocu sovim a ustajem u podne" tip :lol:
To je jako veliki problem kad svet oko tebe funkcionise po principu rada i skolovanja od 7 ujutru
Ja od detinjstva tako i to pravi probleme....meni bi bilo najbolje da sam neki nocni cuvar :lol:

Zato sto sam nocni tip i dugo spavam
Nisam mislila "nisam ranoranilac ustajem u 9 za razliku od vrednica u 7"
Vec "nisam ranoranilac, nocu sovim a ustajem u podne" tip :lol:
To je jako veliki problem kad svet oko tebe funkcionise po principu rada i skolovanja od 7 ujutru
Ja od detinjstva tako i to pravi probleme....meni bi bilo najbolje da sam neki nocni cuvar :lol:

...ja sam izmedu ostalog zato htela u zdravstvo pa da radim nocne smene :)
...razumem te skroz, meni je sve pre 10h rana zora...i tako mi je od uvek, e zamisli mene
koja sam morala da ustajem i u 5 i 30 i 6h....posle kad se prebacilo radno vreme od 9 malo mi je
bilo lakse, vecito sam se s dusom rastajala kad sam morala da ustanem ranije i sad kad god mi
kazu ujutro ja pitam moze li to bar posle 10h....ili popodne...sta cu..

Isto....kad radimo jedan posao tu je ustajanje u 4, kretanje na put pa od 6-7 krece rad ....sto kazes rastajanje sa dusom....desavalo se ni da ne spavam nego idem iz nocne moje smene na to :lol:
Kad sam radila za druge pa smena od 8 ziva nisam
A u skoli haos sa jutarnjom smenom....tu pola nisam znala gde sam hbt kad su jutarnje smene
Plus ne doruckujem cim ustanem pa to dodatno komplikuje

Mnogo je lakse ljudima koji su kokoske

Sad me opet cekaju jutarnje smene....ako se ne bacim u pirateriju bice cudo :lol:

Poslednja izmena:
Isto....kad radimo jedan posao tu je ustajanje u 4, kretanje na put pa od 6-7 krece rad ....sto kazes rastajanje sa dusom....desavalo se ni da ne spavam nego idem iz nocne moje smene na to :lol:
Kad sam radila za druge pa smena od 8 ziva nisam
A u skoli haos sa jutarnjom smenom....tu pola nisam znala gde sam hbt kad su jutarnje smene
Plus ne doruckujem cim ustanem pa to dodatno komplikuje

Mnogo je lakse ljudima koji su kokoske

Sad me opet cekaju jutarnje smene....ako se ne bacim u pirateriju bice cudo :lol:

...meni je mama i starija cerka ranoranilac, one obe mogu da ustanu kad god treba, ali i lako i brzo zaspe obe, cini mi se cim vide jastuk vec su na pola u snu..dok ja i mladja
imamo problem ustajanja....i pricamo neki dan da ce Čupavica od jeseni u skolu i da se kod njih ide samo ujutro...i kako ce da ustaje da je vozi u skolu...kaze ne zna uvezbace,
ali u pidzami da je samo ispred ostavi i vrati se da spava...a onda se seti pa kaze, aauuu nista od toga imam bebu :lol:

- - - - - - - - - -

..ja sam svu zimnicu spramala nocu do ujutro, samo da ne "poranim" da je spremam...mama htela da me se odrekne :rotf:

Две литре 'ладно цеђеног Цоонцокретовог уља, подмладак вечерас прв' пут прави домаћи мајонез, четири киле јагода и 6Л крављег млека од једне жене где га узимамо недељно, јуче Џена на пијаци узела шампињоне, биће паприкаш од истих, али сутра.

..mladi luk, mlade tikvice, mladi krompirici, sampinjone (valjda su i oni mladi :lol:) i nes kafu....jeftinije na tezgi nego u prodavnici....

Pa naravno, kada ne plaćaju porez, niti imaju prijavljene radnike.

Pazarila sam danas kuhinju. Tj. kuhinjicu. Dogovorila se sa stolarom da mi napravi 1,2m kuhinje za letnju kuhinju. Da konačno kredencu, koji je stariji od mm, vidim leđa.

Pa naravno, kada ne plaćaju porez, niti imaju prijavljene radnike.

Pazarila sam danas kuhinju. Tj. kuhinjicu. Dogovorila se sa stolarom da mi napravi 1,2m kuhinje za letnju kuhinju. Da konačno kredencu, koji je stariji od mm, vidim leđa.

...otkirla si ameriku...:aha:

...jel to onaj zeleni kredenac starinski....mi imali to i tetke se pocučale izmedju sebe kojoj ce da pripadne posle babine smrti, posle zvale mamu da uzme ne treba im..kokoske:evil:

...otkirla si ameriku...:aha:

...jel to onaj zeleni kredenac starinski....mi imali to i tetke se pocučale izmedju sebe kojoj ce da pripadne posle babine smrti, posle zvale mamu da uzme ne treba im..kokoske:evil:

Nisam ja, nego ti. :tease:

E baš taj, zeleni. Izgleda kao da je ispao iz aviona. Moja sveki pet godina unazad priča kako će na jesen kupiti kuhinju, uštedeće od penzije. Kada dođe jesen, priču preseli na proleće. I sve ostaje samo na priči. Tako da sam morala da uzmem stvari u svoje ruke. :aha:

Nisam ja, nego ti. :tease:

E baš taj, zeleni. Izgleda kao da je ispao iz aviona. Moja sveki pet godina unazad priča kako će na jesen kupiti kuhinju, uštedeće od penzije. Kada dođe jesen, priču preseli na proleće. I sve ostaje samo na priči. Tako da sam morala da uzmem stvari u svoje ruke. :aha:

..pa nisam ja kometarisala ko placa porez, a ko ne, briga me za to...ja idem gde je jeftinije i tacka....uostalom i oni na pijacama nesto placaju, tezgu i ostalo sto im odrede....

...sto nisi to dala majstoru da sredi,meni je to lepse od svake nove kujne....

Kakvu kuhinjicu ste pazarili?
I mi smo u projektu kuhinja, ali mislim da ćemo, kao i tvoja sveki, da priču preselimo na jesen :))))

Ma običnu, najprostiju na svetu. Zamisli šta možeš da izmišljaš na 1,20m. I čak mi ne treba sudopera. Kada budem na laptopu, okačiću sliku. Ali prostota, za što manje para. Htela ja da kupim u "forma ideale", trenutno je na akciji to što mi treba. Ali ako naručim preko neta, ne montiraju. A da sipam benzin, idem u njihov salon da kupim, izaći će skuplje od stolara. Tako da će majstor Pera da završi posao.

..pa nisam ja kometarisala ko placa porez, a ko ne, briga me za to...ja idem gde je jeftinije i tacka....uostalom i oni na pijacama nesto placaju, tezgu i ostalo sto im odrede....

...sto nisi to dala majstoru da sredi,meni je to lepse od svake nove kujne....

Prokomentarisala si, kao da je to nešto čudno što je na tezgi jeftinije nego u radnji. Meni bi čudno bilo da je obrnuto.
A kredenac je u veoma lošem stanju, ne znam ko bi se prihvatio da ga sređuje, i za koje pare. Sve mi se čini da bi bila skuplja kirija, nego espap.

Ma običnu, najprostiju na svetu. Zamisli šta možeš da izmišljaš na 1,20m. I čak mi ne treba sudopera. Kada budem na laptopu, okačiću sliku. Ali prostota, za što manje para. Htela ja da kupim u "forma ideale", trenutno je na akciji to što mi treba. Ali ako naručim preko neta, ne montiraju. A da sipam benzin, idem u njihov salon da kupim, izaći će skuplje od stolara. Tako da će majstor Pera da završi posao.

Prokomentarisala si, kao da je to nešto čudno što je na tezgi jeftinije nego u radnji. Meni bi čudno bilo da je obrnuto.
A kredenac je u veoma lošem stanju, ne znam ko bi se prihvatio da ga sređuje, i za koje pare. Sve mi se čini da bi bila skuplja kirija, nego espap.

..nisam rekla da je cudno, samo sam rekla da je jeftinije.... .a kafu tu kupujem od kad sam u Bgd...

- - - - - - - - - -

...a pa onda nista, jedino da ga neko isecka za potpalu :)

Moram i stolice neke da kupim, nemamo nijednu stolicu u stanu i, u suštini, nam ni ne treba osim za spremanje gornjih polica u elementima ili plakaru, to ne mogu sa poda.
I ne treba mi ni komplet, pošto imam neki svekrvin sto koji mrzim, al dimenzije odgovaraju i j.bga, sad su potrebne samo 2-3 stolice da upotpune taj deo kuhinje.
A kuhinja kuhinja mi treba cela, i treba mi do plafona, a i donji deo moram izdignuti barem 5 cm ako ne i 10, šporet i sudoperu i sve, prenisko mi je i večito mi puca kičma štagod da radim.

Back