- Poruka
- 17.475
Jesu. Sve njihovo mi je udobno. Ovo su neke antistresЗвуче удобно![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu. Sve njihovo mi je udobno. Ovo su neke antistresЗвуче удобно![]()

За навигатора душу далеJesu. Sve njihovo mi je udobno. Ovo su neke antistres![]()

Још најбоље и да их водиш.Navigaciju radim od kuce![]()
![]()
E to me i trebaJesu. Sve njihovo mi je udobno. Ovo su neke antistres![]()
Bude i togaЈош најбоље и да их водиш.

Ahahah,da al su lagane pa nema efekta. Imam jedne taj tip i odlične su.E to me i treba
Antistres
Jel to onaj model kad te iznerviraju, ti skines sandalu pa ih gadjas?
Riker...najudobnija obuca koju sam imala.Jesu. Sve njihovo mi je udobno. Ovo su neke antistres![]()
Javi nam . Mogu da te iznenade. Ja sam neke platila 10 € pa nosila 3 ljeta.Nikad se ne zna. I slikaj da vidimo.Kupih neke kozne sandale za 15 eura,marke taneo.Na njima pise "made in Italy",etiketa je na francuskom,a na netu nesto vidjeh kao da su portugalske.
Jeste li kad culi za tu marku?
Mogu li posluziti jedno ljeto?![]()

Koliko si platila?odlicna stvar.
Na kraju ispalo da su kineske.dva leta ce sigurno da izdrze.malo su francuske,malo Portugal,Made in ItalyKupih neke kozne sandale za 15 eura,marke taneo.Na njima pise "made in Italy",etiketa je na francuskom,a na netu nesto vidjeh kao da su portugalske.
Jeste li kad culi za tu marku?
Mogu li posluziti jedno ljeto?![]()

Nisu kineske.Ali sigurno da se uvoze iz jedne u drugu,pa ko zna u koju sledecu zemlju,zato tako i pise.Na kraju ispalo da su kineske.dva leta ce sigurno da izdrze.malo su francuske,malo Portugal,Made in Italy![]()
Пеко продаје све и свашта, само се продавнице и даље зову Пеко.Nisu kineske.Ali sigurno da se uvoze iz jedne u drugu,pa ko zna u koju sledecu zemlju,zato tako i pise.
A nijedne ne izdrze duze.
Nedavno su mi se nove sandale,i to bas italijanske, odlijepile posle treceg nosenja.
A bile su skuplje od ovih tri puta.Srecom,obucar je zalijepio,vidjecemo koliko ce trajati.
Prosle godine kupih u "Peku"sandale sa djonom od plute i prilikom prvog nosenja,djon se jednostavno spljostio.A ja,pametna,bacila racun,i nisam mogla da vratim.A nekad je ta obuca smatrana kvalitetnom.
Ove su bas bile marke "Peko".Пеко продаје све и свашта, само се продавнице и даље зову Пеко.
mozda je samo đon proizveden u KiniNisu kineske.Ali sigurno da se uvoze iz jedne u drugu,pa ko zna u koju sledecu zemlju,zato tako i pise.
A nijedne ne izdrze duze.
Nedavno su mi se nove sandale,i to bas italijanske, odlijepile posle treceg nosenja.
A bile su skuplje od ovih tri puta.Srecom,obucar je zalijepio,vidjecemo koliko ce trajati.
Prosle godine kupih u "Peku"sandale sa djonom od plute i prilikom prvog nosenja,djon se jednostavno spljostio.A ja,pametna,bacila racun,i nisam mogla da vratim.A nekad je ta obuca smatrana kvalitetnom.
SEDAMDESETE SU BILE POPULARNE BAS TAKAV MODELMa dobre. Za te novce perfektne.