Šta ste pazarili danas?

Пазарио сам рачун за гас од 3340 динара.
Како сам се надао добро сам и прошао.
Ебга већ две недеље се што грејемо, што догревамо на гасне грејалице пошто сам престао да ложим у котао од централног.

I ja se vratila iz poste: telefoni sa internetom i iptv, engleski, spanski i veslanje. Budjelar prazan :sad2:

Оно што се пазари на пијаци, а то сам оставио Џени сем јагода.
Навратио сам код једног јагодара где годинама купујемо јагоде, погодио се за цену од 150 динџи за килу домаћих, укусних, миришљавих јагода и узео 7 кила за хиљадарку, још 50 динџи попуста на количину!.
Већ за неколико дана стижу наше јагоде са салаша, само што ћемо морати сами да их беремо, али да се то поднети.:D

danas u radnji stojim u redu i gledam ljude ispred mene,matorci,,a mozda su i mladji od mene,al propali ljudi od posla.stavljaju na traku,morske plodove,svezu tunu,avokado,mango,neko vino,zaboravila sam ime...odmah se vidi da su ljudi ziveli napolju i da su im navike drugacije
gde bi nase dede i babe kupovale takvu klopu
ja pored hrane kupila i ono za zube za bobija

danas u radnji stojim u redu i gledam ljude ispred mene,matorci,,a mozda su i mladji od mene,al propali ljudi od posla.stavljaju na traku,morske plodove,svezu tunu,avokado,mango,neko vino,zaboravila sam ime...odmah se vidi da su ljudi ziveli napolju i da su im navike drugacije

Hrane se i nasi. Oni koji uzivaju svim culima, kojima nije vazno samo da kolicinu natrpaju u sebe.

Nego, jesi li videla prostirku? Ja krenula na pijacu a zaglavila u Ernestu na kafi i... nisam ni otisla.

Hrane se i nasi. Oni koji uzivaju svim culima, kojima nije vazno samo da kolicinu natrpaju u sebe.

Nego, jesi li videla prostirku? Ja krenula na pijacu a zaglavila u Ernestu na kafi i... nisam ni otisla.

99% ne jedu tako
ima jedna radnja koja prodaje sundjere,instruktorka ce mi doneti odatle prostirku,cela kosta 400 din.kao metar dok nas
radnja je kod kvantasa,pa mi daleko

jesi li ti bila na najlonu jutros?

Нису од посла већ од климе на западу Европе, тешких услова живота, депресивног друштва и сл.
Имао сам три ујака у Диселдорфу, све је то шајзе.

Back