Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
E i ja. Ipak, ljudi OCEKUJU poklone za NG, malo mi je bezveze da ih razocaram jer im u toku godine eto tu i tamo kupim po nesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xpajamacax:auuu sinnke:shock:
pa ti uvek pokvariš zabavu!!!
i koje su ti to fore ko šta ima?
ja koliko znam na hi-fi ima tema ko šta ima od muzike...
svašta...
ali kada se već nalaziš tu,da ti kažem da ono što ja imam od uređaja...
sorry ali nisi ni čuo za njih...
a muzike što u vinilu, što u pločama .....ne znam im vrednost...znam da mi treba još jedn asoba za njih....
nekada sam se bavila muzikom,te su mi kolekcije pozavidne
i nemoj da si smarač,
nego šta si kupio voljenima?
Ali ovo je toliko jako da cu napraviti jingl i zvace se pajamaca.a muzike što u vinilu, što u pločama ....
majcheki:tema nije ono što JA IMAM nego ono što JA DAJEM glupo je da se svede na godišnji popis imovine![]()
jao bre sinnke....sinnke:Ali ovo je toliko jako da cu napraviti jingl i zvace se pajamaca.
Vynil i ploca ti je jedno te isto. A kralj si majke mi. Stavljam te na listu najboljih prijatelja i to odmah.
xpajamacax:btw sinnke si ti milan?
majcheki:pajamaco šta su ti to bionice?
sinnke:Snobovi. Samo ste optereceni s trosenjem novaca. Neka ima psihologa koji lece od te manije.
sinnke:Taj tvoj decko mora da ima zlatan **** kad dobija mobilni na poklon.
I ko ti kaze da ja ne mogu. Sinnke je imao Revox 16 kanalni magnetofon i Nakamichi dek sto ti nikad neces imati. Sinnke ima kolekciju muzike koja vredi 15000 eura, pa se ti cesi iza uha.
malecka:ja sam pravila poklone mojim voljenima..sad loopam glavu kako da im ih dostavim svima oko Bozica, posto ne zive bas kod mene u kraju
![]()
hanibaI77:a mi ono sto nam je svakako potrebnonova godina mu dodje izgovor
hanibaI77:ja sam sinoc kupila dragom kosacicu...za kosu
ovde se isto kaze masina za shishanje i kosacica
a ako mi stigne famozno pismoonda ce dobiti i lep komplet od bossa neke sexy gacerone i majicu,juce sam malo skitala i otkrila super tc u ulici u kojoj radim...uh nece biti dobro za moje zdravlje da idem tamo cesto
Kiss_me:Inace, jako volim da kupujem meni dragim ljudim po neke sitnice, i zato mi je cesto krivo sto nemam para da im priustim vise..
?:keve ti shta je u toj kolekciji?!??!?!
izvini za keve ti ovo nisam ja ja sam slaba i ovo ne treba da radim sto radim