- Poruka
- 48.596
Dinja, pa pivo, pa snicla, pa cokoladni kolac, pa ce sad pizza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dinja, pa pivo, pa snicla, pa cokoladni kolac, pa ce sad pizza![]()
ovo poslednje.... danas, domaca kazu bice, ono na laganom rucku a klinac napravio picu..testo normal a na testo nafukljo sve sto je bilo na suhomesnatom odelenju merkatora hbt...

Mi smo narucili...nisam kuci![]()

ima harakiri da napravim na oziljku od slepog creveta i povadim visak iznutra kako me cepa..a imam i harakiri noz originale, onaj malecni kojim jakuze seku prste![]()

Ti se seckaj ja odo da klopam pizzu.![]()

I ja danas jela cvarke. Kupila cerka kad je isla za hleb kaze nije mogla da odoli[emoji38]posle jele hladnu lubenicu. Danas nam takav dan.Чварке.
Ja sam se zaljubiškala, a u toj fazi maltene prestanem da jedem. Od uzbuđenja gubim apetit
Kako volim taj osecaj!
Tako jednom 3 dana bukvalno nista nisam jela. I cetvrti se setim da ipak nesto moram. Otisla do frizidera, uzela nektarinu, pogledala je i vratila- ne mogu. A kez oko glave
Lep je ususkan osecaj. Ali kada si u vezi nekada fali to...
E to. Protekla tri dana skoro da nisam ni jela, pojedem bananu koliko da želudac ima šta da vari...Da stvarno je lep osećaj, baš se odavno nisam ovako osećala![]()

Mene žena smuvala na G Shock...U ovoj eri smart fonova i vočeva.. jedno žensko da nosi G Shock..

Моје присуство на свадбама се увек завршава пре давања тих торти.
Имам утисак да је у питању посебна врста тортуре (гле, каква случајност) - ко издржи то, добија торту.