Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dete mi je sa drugovima otputovalo, pa brzinski rucak pre puta za gladnu decu
cureci file u sosu od senfa i nekih trava
rizoto sa zelenim algama napravljen na podlozi od puno persuna sa belim lukom u maslinovom ulju - citaj, ostala nam marinada od nedelje, al je super ispali
sad cu stalno da iseckam vezu persuna i beli luk, da nalijem maslinovim uljem i to da koristim kao podlogu za spremanje skoro sve klope koju kuvam
salata od mladog spanaca i rukole sa secercem i crvenim pasuljem
i limunana
nas mozda nece neke pare, sto kaze moje dete - ti i ja ne bi znale sta cemo sa parama da nemamo ljubimce :)
drustvo im pravi dvomesecno stene buldoga negde do nemacke, a onda ga predaju :heart:

13884315_10208112152580553_1210889320_n.jpg

dete mi je sa drugovima otputovalo, pa brzinski rucak pre puta za gladnu decu
cureci file u sosu od senfa i nekih trava
rizoto sa zelenim algama napravljen na podlozi od puno persuna sa belim lukom u maslinovom ulju - citaj, ostala nam marinada od nedelje, al je super ispali
sad cu stalno da iseckam vezu persuna i beli luk, da nalijem maslinovim uljem i to da koristim kao podlogu za spremanje skoro sve klope koju kuvam
salata od mladog spanaca i rukole sa secercem i crvenim pasuljem
i limunana
nas mozda nece neke pare, sto kaze moje dete - ti i ja ne bi znale sta cemo sa parama da nemamo ljubimce :)
drustvo im pravi dvomesecno stene buldoga negde do nemacke, a onda ga predaju :heart:

Pogledajte prilog 396359

Ebote jel ovo beli G shock?

U ovoj eri smart fonova i vočeva.. jedno žensko da nosi G Shock.. Ja sam oduševljen. Moj drug je vojci izgubio jedan i sutra ga je pronašao na poligonu preko koga su prolazili tenkovi.. i ništa mu nije falilo.. samo par ogrebotina sa donje strane.. Ja kad god se napijem skinem sat i zavrljačim ga u zid i svi skoče.. nemoooooj Konju jedan dal si lud..:)

Back