Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izuzetno :lol:

kupis glavicu salate, ocistis je i doooobro operes, a onda uzmes mali listic iz sredine i zalijes kapljicom maslinovog i pravo u usta...ostatak salate prethodno bacis i djubre istreses u kontejner da ti ne bi palo na pamet da pojedes jos koji list...a novcanik ostavis kod nekog ko ti ga nece dati do sutra...pa sutra jovo nanovo :malav:

polako bre, mnogo brzo pricas, cek da utefterim
pise.gif

Totalno mi ne ide u sklopu sa emocijom da se nikad !!! nije pentrala po drveću, znači fuj :lol:

Ništa lepše nego voće direktno sa drveta, na drvetu :zaljubljena:

mm i ja uzeli po kanticu, da naberemo i nosimo kuci. on za 10 min nabrao punu kanticu, a ja ni pola, jer sve vreme jedem :lol:
kaze on, ja ne mogu tako, kad berem onda berem, sad cu da sednem i jedem. a ja ne mogu ko on, najvise volim da ih jedem sa drveta, na drvetu :zaljubljena:

Totalno mi ne ide u sklopu sa emocijom da se nikad !!! nije pentrala po drveću, znači fuj :lol:

И мене је сасМа изненадила, увек сам мислио да је Емоушн гипка жена паук, а кад оно, тамо, већ, међутоа....
За то време Квинсићка за коју би наивни рекли да је канцеларијски паРцов(:mrgreen:) скакуће с гране на грану као докони србски врабац... добро бре чворак, они су познати љубитељи трешања!

Sad sam bila ispod trešnje, dohvatila što se moglo, malo sam joj savila one niže grane grebuljama. :zkez:
И мене је сасМа изненадила, увек сам мислио да је Емоушн гипка жена паук, а кад оно, тамо, већ, међутоа....
За то време Квинсићка за коју би наивни рекли да је канцеларијски паРцов(:mrgreen:) скакуће с гране на грану као докони србски врабац... добро бре чворак, они су познати љубитељи трешања!
Gipka, nego šta! Ali samo na sigurnom tlu.:whistling:
Što me podseti kako je tata koristio klepetušu da otera čvorke sa krušaka koje bi pristizale krajem jula :heart:
Tešim se da će se bar ptice najesti, a po tragovima u bašti vidim da i jež uživa.:heart:

ono sto sam pojela,nije ni za psa :(
gotovo jelo,pilav sa piletinom
nit je pilav,djuvec je,a piletina ne moze da se utvrdi koji je deo tela,pipnes viljuskom ono se raspada na parcice
muz voli da nosi na more gotova jela,ali ih je vratio,moj rucak pojeo drugar od mladjeg
i kokoska umesto da pojede salatu,jaja,sendvic,bilo sta...uhvati se za gotovo jelo
mislim da sam na ivici da :bljak: a pojela sam pola

ono sto sam pojela,nije ni za psa :(
gotovo jelo,pilav sa piletinom
nit je pilav,djuvec je,a piletina ne moze da se utvrdi koji je deo tela,pipnes viljuskom ono se raspada na parcice
muz voli da nosi na more gotova jela,ali ih je vratio,moj rucak pojeo drugar od mladjeg
i kokoska umesto da pojede salatu,jaja,sendvic,bilo sta...uhvati se za gotovo jelo
mislim da sam na ivici da :bljak: a pojela sam pola
Мсм ко бре нормалан купује готова јела???

Ne znam za normalne,al moj muz kad ide sam na more nece da se bakce po kuhinji.nesto jede u restoranu,a nesto podreje gotovo jelo
И онда кад се врати зна да ти не волиш да бацаш храну па те ,,почасти".
Све то индустријско смеће од сухомеснатих производа је мала маца спрам индустријских готових јела.

Back