Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za mene je salata hrana, prava hrana a ostalo su dodaci. I tako i jedem. Veliku porciju salate a ostalo uz to čapnem.
Nikada mi nije bilo jasno kada neko napuni tanjir kuvanim a jedva koji zalogaj salate. Ja obrnuto :)

i ja jedem dosta salate, vjerovatno vise od 90% ljudi, al to nikako ne moze biti obrok, barem meni. mozda nekim ljudima koji su navikli da budu gladni

ja sam se odvikao od domacih masnih supa, sad pravimo neku sa brdo povrca, vegansku, al sa mesom. nema sta nema, stavi se par kg povrca :))

- - - - - - - - - -

Све зависи од врсте јела и врсте салате.

pa da, ako je neka pikantna salata ili staznam.
al ja ne stavljam nista u salatu osim maslinovog ulja, znaci niii shta :))
al eto, svako ima po neku nezdravu naviku, neko pije mlijeko, neko pushi, neko troshi drogu...

Pa to ti pričam :) Ok je sve jesti, ali prvenstveno sveže povrće.
A ima ljudi koji pojedu jedva jedan kupus godišnje. Ali zato tuku po testima i sl.

Зар има таквих.

- - - - - - - - - -

pa da, ako je neka pikantna salata ili staznam.
al ja ne stavljam nista u salatu osim maslinovog ulja, znaci niii shta :))
al eto, svako ima po neku nezdravu naviku, neko pije mlijeko, neko pushi, neko troshi drogu...

И ја само маслиново, мало соли и сирће по потреби. Говорим о врстама салате у смислу да ти за исту грамажу зелене и купус салате треба различит пречник посуде.

Зар има таквих.

Ne bi verovala.
Moja najbliža drugarica... Stalno je kritikujem, već sam i sebi dosadna... Pije kafu sa 5 k šećera, od voća jede samo jabuke-zlatni delišes, za ručak pekara, predjelo je suva peteca, glavno jelo burek, uveče sebi i sinu pravi pice na onim odvratnim gotovim podlogama,... I od "salate" pojede 2-3 tegle krastavaca i teglu ajvara godišnje.
Užas od navika.
Bar pliva svako jutro 40 min.

pa jeste, za zelenu salatu treba veca posuda.
veceras cu zelenu za veceru, donijela punica domacu sa sela od babe :))
imam i domace brasno pa razvijam tijesta, bas mi idu
meso isto domace, svjeze, moram ga ostaviti koji dan u frizideru da se ohladi prije upotrebe.
missim moze se i skroz svjeze, al nije to to
eto tako, jedino mi kokain nije organik!
eh puste zelje, nema vise ni kokishke, sta izadje od onakvog momka :(((((((

Ne bi verovala.
Moja najbliža drugarica... Stalno je kritikujem, već sam i sebi dosadna... Pije kafu sa 5 k šećera, od voća jede samo jabuke-zlatni delišes, za ručak pekara, predjelo je suva peteca, glavno jelo burek, uveče sebi i sinu pravi pice na onim odvratnim gotovim podlogama,... I od "salate" pojede 2-3 tegle krastavaca i teglu ajvara godišnje.
Užas od navika.

И шта то дете једе да ваља? За њу ме баш брига.

Za mene je salata hrana, prava hrana a ostalo su dodaci. I tako i jedem. Veliku porciju salate a ostalo uz to čapnem.
Nikada mi nije bilo jasno kada neko napuni tanjir kuvanim a jedva koji zalogaj salate. Ja obrnuto :)

j aisto za obrok pojedem veliku ciniju salate, a moje dete je jelo manju
juce napravim salatu za rucak i vidim da smo na pola rucka pojele
sta bi?:)
kaze dete, jbga pocela sam da jedem mnogo vise salate :lol:

Ne bi verovala.
Užas od navika.
Кад смо код краставаца да се похвалим, ставио сам прву стакленку од 5 кила краставаца за кисељење на сунцу.

zabice zasto krades bogicin recet :lol:

- - - - - - - - - -

ps kako se to sprema, napisi recet :lol:

- - - - - - - - - -

a tema, pa pametno sam iskombinovala paradajz i tresnje, nista super mi je, samo cu malo da poletim koliko mi nadulo zeludac :lol:
kad cu da prekinem da trpam sve sto vidim u usta :roll: i da naucim da rasporedim i iskombinujem kako valja
a ne cinija sopske pa cinija tresanja, pe de to ide jedno za drugim :roll:

....i bas ti je bilo ukusno jel da :rotf:
izuzetno :lol:
zabice zasto krades bogicin recet :lol:

- - - - - - - - - -

ps kako se to sprema, napisi recet :lol:
kupis glavicu salate, ocistis je i doooobro operes, a onda uzmes mali listic iz sredine i zalijes kapljicom maslinovog i pravo u usta...ostatak salate prethodno bacis i djubre istreses u kontejner da ti ne bi palo na pamet da pojedes jos koji list...a novcanik ostavis kod nekog ko ti ga nece dati do sutra...pa sutra jovo nanovo :malav:

Back