gost 376780
Domaćin
- Poruka
- 3.929
neki bajat smoki od prošle nedelje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

šest kriški jučeranjeg hleba namazanih margarinom dobro jutro lajt i medom

Тамо 2005. мој отац који је срећни добитник шећерне болести још од 1991. пошто је запустио одржавање шећера падне у хипергликемијску кому(чак 32mmol/lit!!!), могао сам да идем у Сенту, НС, али ми је врбашка болница била најближа иако је она на лошем гласу, међутим радило се о минутима.Leskovačke uštipke uz somun i crni luk u nekoj kafani u Vrbasu, uz prethodno stavljene par kapi Chanela na vrat![]()

OtprilikeТамо 2005. мој отац који је срећни добитник шећерне болести још од 1991. пошто је запустио одржавање шећера падне у хипергликемијску кому(чак 32mmol/lit!!!), могао сам да идем у Сенту, НС, али ми је врбашка болница била најближа иако је она на лошем гласу, међутим радило се о минутима.
Углавном после три дана коме се пробудио, а после укупно 20 дана сам га возио кући и пролазимо кроз Врбас, главном улицом која је широка, с дрворедима, лепо сређена... ћале гледа и каже: Овај Врбас ко нека имитација града!!!![]()

mnogo se vidim forsira ovde ta nutela...mora jedan dan da kupim to da probam

Слично, донекле...Vrelu proju i hladan jogurt.
) и грЕцијским јогуртом, хладним оф корс!