Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma jasta, samo cistak!

- - - - - - - - - -

ja sinoc pravio hamburger, samo junetina od buta, so i ulje. za sebe sam stavio i malo luka i bibera. znaci vr vrova

ja sam te junece pre neki dan
samo sad bez luka, al dodam i mlevenu tucanu papriku i so..odlicno
pocela sam svako jutro da jedem jaja
nabavila sam odlican tiganj koji ej od nekog cudnog materijala..nije teflon, nije tucani, nego mu je povrsina kao bruseni kamen..rapava
nista ne lepi, a ukus - neopisiv
i napravim tri rovita jaja na oko..dva pojedem ja, jedno dzukelica..i ajvar
znaci ja nisam normalna :)

nabavila sam odlican tiganj koji ej od nekog cudnog materijala..nije teflon, nije tucani, nego mu je povrsina kao bruseni kamen..rapava

sto jedes jaja, ja ne mogu vise zumanjac, bude mi muka :(

Џукцима увек дам пресно јаје, сваком по једно и полапћу га у сласт.
Мачке такође добију по јаје, полижу жуманце до задње капи, не такну беланце, окрену се и оду, а џукци докусуре беланце!
Длака им је таква да се пресијавају на сунцу!

...''zhiv'' karfiol i shargarepu i crveni kupus i bash mi se svidja ukus...i josh jedno ''i''...mozhda postanem vegan...:zroll:
Фијукнућеш ко травојед и једнако тако ћеш замрзети псе и особито мачке ко споменути травојед.
Чисто уживанције ради направио сам себи један јак кромпир пире с павлаком, путером и ситно сецканим запеченим љубичастим луком и мало сецканих сувих љутих папричица који сад полако таманим.
Волим једноставна јела.

Poslednja izmena:
У Темпу је сада 270 динара. Била данас и узела три тегле. Одличан је, заиста. Македонски.

Taj još nisam probala. Poslednji put sam kupila jedan u velikoj tegli, iznenadila sam se kako je dobar. Dovoljno upržen (nije tečan), blago ljut i ukusan. Nadam se da ću ga prepoznati kada opet odem u kupovinu. Ona "Bakina tajna" više nije kao pre. Ne dopada mi se.

- - - - - - - - - -

Jela sam, a nisam planirala da večeram.z:(

Taj još nisam probala. Poslednji put sam kupila jedan u velikoj tegli, iznenadila sam se kako je dobar. Dovoljno upržen (nije tečan), blago ljut i ukusan. Nadam se da ću ga prepoznati kada opet odem u kupovinu. Ona "Bakina tajna" više nije kao pre. Ne dopada mi se.

- - - - - - - - - -

Jela sam, a nisam planirala da večeram.z:(

To ти је овај

KONZ.4362.jpg

Back