Šta ste jeli na poslu?

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
63.200
Većina nas forumaša je zaposlena, i u tih 8 ili koliko radnih sati mora i nešto da se gricne.

Da li ste od onih koji nose od kuće, kupuju u pekari, spremaju na poslu, jedu u restoranu, naručuju, ili samo s nogu popiju kafu a ne jedu ništa?

Šta vam je tipičan ručak na poslu?

Evo da krenem, šta smo pravili pre par nedelja kad se koleginica vratila sa letovanja sa svežim inćunima. Ostatak pravljen na licu mesta.

20230822_135110.jpg

Većina nas forumaša je zaposlena, i u tih 8 ili koliko radnih sati mora i nešto da se gricne.

Da li ste od onih koji nose od kuće, kupuju u pekari, spremaju na poslu, jedu u restoranu, naručuju, ili samo s nogu popiju kafu a ne jedu ništa?

Evo da krenem, šta smo pravili pre par nedelja kad se koleginica vratila sa letovanja sa svežim inćunima. Ostatak pravljen na licu mesta.

Pogledajte prilog 1422790
Богами, после ових инћуна и белог лука нема интимности на послу :mrgreen:

Углавном само кафа и нека воћка евентуално.
За мене је оброк више од заваравања глади, ритуал. И посао ми није место за то, ма колико имали услове.
Potpisujem.
Skoro nikada mi nije bilo lepo, uvek u žurbi, a ne retko vratim ono što sam ponela jer nisam imala kada da jedem ili ostane na tanjiru tako.
Inače , sve varijante su bile : ponesem , kupim, naručimo, štagod. Peciva ne volim jer su grozno napravljena, domaća bih jela. Ovas sa mlekom to može jer jogurt opet zbog posla ne mogu više da smislim, a ako nije ujutru, bude nešto konkretnije ili ništa. Najbolje mi je ništa , pojedem neku voćku i kraj.

Potpisujem.
Skoro nikada mi nije bilo lepo, uvek u žurbi, a ne retko vratim ono što sam ponela jer nisam imala kada da jedem ili ostane na tanjiru tako.
Inače , sve varijante su bile : ponesem , kupim, naručimo, štagod. Peciva ne volim jer su grozno napravljena, domaća bih jela. Ovas sa mlekom to može jer jogurt opet zbog posla ne mogu više da smislim, a ako nije ujutru, bude nešto konkretnije ili ništa. Najbolje mi je ništa , pojedem neku voćku i kraj.
Baš zbog toga sam se potrudio pa u firmi napravio kuhinju koja je opremljena tako da se ljudi osećaju kao kod kuće... tu se kuva, peče, druži, pije, vole programeri da uživaju.

Mada mi je jasno da je u mnogim profesijama to prilično neizvodljivo.

Baš zbog toga sam se potrudio pa u firmi napravio kuhinju koja je opremljena tako da se ljudi osećaju kao kod kuće... tu se kuva, peče, druži, pije, vole programeri da uživaju.

Mada mi je jasno da je u mnogim profesijama to prilično neizvodljivo.
И код мене је тако. Цео спрат имамо за то, са свим уређајима, два фрижидера.
Код мене је проблем атмосфера. Као што не могу да се љубим са сваким, не могу ни да једем са сваким. Ти људи су ми драги, али не довољно блиски да бих уживала у оброку са њима.

И код мене је тако. Цео спрат имамо за то, са свим уређајима, два фрижидера.
Код мене је проблем атмосфера. Као што не могу да се љубим са сваким, не могу ни да једем са сваким. Ти људи су ми драги, али не довољно блиски да бих уживала у оброку са њима.
Занимљиво.
Теби и је дакле оброк,некако,интимна ствар?
Мислим,нико у фирми није странац.

Занимљиво.
Теби и је дакле оброк,некако,интимна ствар?
Мислим,нико у фирми није странац.
Да, интимна.
Није нико странац али волим целу атмосферу да прија. Пре ћу остати гладна него јести с ногу или без друштва које ми је блиско.
Формалне оброке, када су нека окупљања око посла или са људима које не бирам прегурам, у томе не уживам.

Pogledajte prilog 1422790
Имамо дневни мени и онда нам из ресторана довозе. Углавном у понуди је 15-ак јела типа: лазање, бечка шницла са помфритом, грилована пилетина, нешто са шампињонима. Свашта нешто од куваних до тих месних... Ту су и салате цезар, класичне.. Разне супице, чорбице.. Убацују месечно и нова јела тако да експериментишемо.

Back