ceranv
Aktivan član
- Poruka
- 1.344
Da,samo što ja ne dajem kintu za tak`e stvari. I meni mi žena inteligentna...A šta, ti to na svom primeru? Mis'im cenim da ste ispisnici pa...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,samo što ja ne dajem kintu za tak`e stvari. I meni mi žena inteligentna...A šta, ti to na svom primeru? Mis'im cenim da ste ispisnici pa...![]()
Ili je, ko i tebe, proš'o mladalački entuzijazam?
A sad ozbiljno, volela bih da ovaj moj "pametnjaković" konačno shvati koliko je sve poskupelo poslednjih meseci-da ta kinta koju sam dobijala i pre godinu i više nikako ne podmiruje sve potrebe kroz kuću, o nekim "extras" da i ne pričam!![]()
Mislim da ti je jedino rešenje da uzmeš MEGAFON i suptilno mu složiš naredbu od jedno 250dB pravo u srednje uho: Polazi bre sa monom da vi`š cene. E i da li ima neke naročite (čitaj: finansijske) veze ovo što je teritorija grada našeg proglašena zonom zaraženom besnilom,msm u vezi vakcinisanja svega valjda što ima četiri noge...A hebiga, uvek ima izgovor, nikad nema vremena, ima zakazano štrojenje, a kad mu podnesem račun pod nos, neće ni da pogleda. I uvek kao izgovor poseže one dve extra bajate uplatnice na tekući devojke koja je pokupila sa ulice bolesnu kerušu a da nije imala šta da joj da ni da jede a kamoli čime da plati veta dok je ne udmoi negde! Sve ukupno 600 kinti, taman jedan džačić Persila i dve rolne papirnih ubrusa, potrošeno još 3 puta toliko od zadnje uplate Mini.Prosto se pitam ko tu ima vranjansko poreklo.
![]()
Znači jopet samo da bi uzeli kintu...Ma to sa proglašavanjem besnila rade svaki put kad se prenamnoži pasa i mačaka a poslednjih 20 godina jednog jedinog pravog slučaja nije bilo. I btw ta jadna kuja je u BG, ne u KV. Mis'im, nisam blesava da plaćam proviziju u banci, jednostavno bih joj predala na ruke granule, lekove, čak bih je i sama bockala ako treba ali kilometraža je tolika kolika je pa mogu da pomognem samo online.
Aaaa toooo. Hvala Mimi`s na iscrpnom obrazloženju...Mamicu li im onu njihovu...tamo...Nisam imao pojma za to da moraju da imaju befel sa tog pasterovog instituta...Hvala u svakom slučajuMa ne, nego da bi mogli nesmetano, bez društava za zaštitu životinja koja im duvaju za vrat da truju i upucavaju životinje. I time, između ostalog, bez trunke zaHebancije, usporavaju i otežavaju evroatlantske integracije naše zemlje. Ali stvarno. Da bi životinja iz Srbije ušla na teritoriju EU, mora da joj se uradi titar antitela u institutu Luj Paster, naše životinje se zbog toga slabije izlažu na izložbama u inostranstvu, oni izbegavaju da svoje ljubimce dovode ovamo, tako se znatno umanjuje priliv stranog kapitala u oblasti turizma, otežava izvoz naših prehrambenih proizvoda, sve u svemu, nije da direktno uzimaju kintu ali žestoko je oštećen državni budžet.
Svaka častMoj fah, interesna sfera...Mislim da je to jedna od oblasti gde sam "potkovana" informacijama.
Ma u svakoj "branši" ima Drobnjaka i Branka i Petra i Đure i svakakih i koliko `oćeš, nakotili se katastrofa...Samo iz moje "branše", pogledaj Drobnjaka, upravnika azila i Branka koji im radi sterilizacije!![]()
Ja samo da ti kažem da PADAAAA KIŠAAAA!Da prestanu kiša i moja glavobilja. I nemo' da je neko rek'o da kiša ne pada! Kako promolim nos u dvorište, ona kao da me čeka iza ćoška!![]()