Nevernik u to
Aktivan član
- Poruka
- 1.593
da se zaljubim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...e ako budeš imala kartu viška, povedi i mene..orgazmma:da odem daleko i da se vise nikada ne vratim na ove prostore
eee...nisi ni ti blesavgt500:Da upoznam princess.......ne boj se, nista licno...... ;-)

Sta bih ja dala da sam na mestu ovih srecnika...Ah, ovu je zagrlio, ovu poljubio i zagrlio, ovima dao ruku, slikao se... PUCI CU OD LJUBOMORE!!! Grrrrrrrrr, hocu i jaaaa!!!

Ja bih umrla od srece istog momenta!!! Zasto tako nesto ne moze meni da se desi?!Zasto ne mogu jaaaaaaaaaa da budem takva sreeeeeeeecnica?!?!? Zasto je zivot tako okrutan? Zasto? Ja umirem ovde, a neki kojima oni mnogo manje znace se tamo grle sa njima, ljube... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ! Umreeeeeecccccuu!!! 

Sorry, znam da sam vas smorila, ali pokusajte da me razumete, jaaaaaaaako sam depresivna...

*RHCP 4ever*:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ! Umreeeeeecccccuu!!!Sorry, znam da sam vas smorila, ali pokusajte da me razumete, jaaaaaaaako sam depresivna...
![]()