Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Prosto je ko pasulj, veruj mi...samo deluje dripachki!Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosto je ko pasulj, veruj mi...samo deluje dripachki!Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!
Ako ti tako kazeshShinoda:Prosto je ko pasulj, veruj mi...samo deluje dripachki!Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!:wink:
Eeee ne gine ti trigonometrija na kraju druge godine muahahahaLanfear:Ako ti tako kazeshShinoda:Prosto je ko pasulj, veruj mi...samo deluje dripachki!Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!:wink:
.
Heh, matematika mi nije jacha strana.
Sa logichkim zadacima je vec mnooogo, mnooogo drugachije...
Najjacha gimnazija u chitavoj Crnoj Gori (a i shire) 8) ... Pa ti vidi.Shinoda:Eeee ne gine ti trigonometrija na kraju druge godine muahahahaLanfear:Ako ti tako kazeshShinoda:Prosto je ko pasulj, veruj mi...samo deluje dripachki!Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!:wink:
.
Heh, matematika mi nije jacha strana.
Sa logichkim zadacima je vec mnooogo, mnooogo drugachije...(pod uslovom da ides u neko "jacu" skolu)
Joooj, nemoj takoShinoda:Ostatak radimo sad u trecoj (pod uslovom da je ja docekam):scared:
09h, vise se plasim da cu da se uspavam, nego da necu znati!Lanfear:Joooj, nemoj takoShinoda:Ostatak radimo sad u trecoj (pod uslovom da je ja docekam):scared:
.
Ma proci cesh, sigurno :wink:.
To je u petak, je l' da? U koliko sati?
Da ti drzim palcheve... :wink:
eheShinoda:09h, vise se plasim da cu da se uspavam, nego da necu znati!Lanfear:Joooj, nemoj takoShinoda:Ostatak radimo sad u trecoj (pod uslovom da je ja docekam):scared:
.
Da ti drzim palcheve... :wink:![]()
ufff citavih nedelju dana!Lanfear:eheShinoda:09h, vise se plasim da cu da se uspavam, nego da necu znati!Lanfear:Joooj, nemoj takoShinoda:Ostatak radimo sad u trecoj (pod uslovom da je ja docekam):scared:
.
Da ti drzim palcheve... :wink:![]()
onda sam sigurna da si sve nauchio... hihi, samo se ti probudi na vrijeme, posle cesh imati vremena na pretek (za spavanje, naravno) :wink: .
Nisi valjda tek sad to naucio?Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!
Nije valjda da polazesh matematikusnaja88:Nisi valjda tek sad to naucio?Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!![]()
Polazem sutra ujutru! 8)bie:Nije valjda da polazesh matematikusnaja88:Nisi valjda tek sad to naucio?Lanfear::shock:Shinoda:Kako da izracunam sinus i kosinus od alfa ako imam vrednost tangensa ili kotangensa!![]()
:wink: ako da onda srecno!
AAAAHAAAAA...bitango jedna,tu li siShinoda:Idem u zezanje veceras! 8)
Ma bio sam i jutros, ali cu ici ponovo... Za kafanu me bas zabole i za one sljokare...nek uginu svi od manjka alkohola u krvi![]()
Vidi cjaleta sto je prepreden...stavlja tudje reci u moja usta!c,c,c...Pazi da se ne popisham u cashu!father:AAAAHAAAAA...bitango jedna,tu li siShinoda:Idem u zezanje veceras! 8)
Ma bio sam i jutros, ali cu ici ponovo... Za kafanu me bas zabole i za one sljokare...nek uginu svi od manjka alkohola u krvi![]()
!
Na kafanu katanac pa u svrckanje?!?
I gde sad posten covek da popije pice?
Sram te bilo........kad ponovo otvaras radnju
?
Shinoda:Pazi da se ne popisham u cashu!
Pa imam visok prag tolerancije aliiii... bolje pazi sta pricas! :wink:father:Shinoda:Pazi da se ne popisham u cashu!
Ne....bi....valjda....a?