Šta ste danas kupile(i)

:rumenko::rumenko::rumenko:
ON gura kolica, ja nosim spisak koji smo pre kupovine skupa načinili, i onda... svima sve po spisku... mislim, kupujemo.... :rumenko:
Onda stanemo negde u kraj radnje, pa digitronče, pa opet sve po spisku... čitamo i kucamo... i ako ostane koja stotina do punog čeka, ne znamo šta bi pre... :rumenko: Uglavnom dokupimo meso, pa u zamrzivač čim stignemo kući...

Bem li ga, pa zar ne kupuju tako svi? :whistling:

A na temu... danas ništa nisam kupila. Doneće muž, kada bude išao sa posla, hleba i mleko i to je to.
ko bre tako kupuje,pa nikad u maxiju ne bi kupovali suhomesnato nije normalno duplo skuplje nego na pijaci,o ukusu da ne pricamo,umesto na pijac domaca slaninica,suvo mesce po 800-900 din sve

ko bre tako kupuje,pa nikad u maxiju ne bi kupovali suhomesnato nije normalno duplo skuplje nego na pijaci,o ukusu da ne pricamo,umesto na pijac domaca slaninica,suvo mesce po 800-900 din sve

Ne kupujem u maxiju i ne kupujem suhomesnato nikada!
Odakle ti taj zaključak?
Ima i drugih stvari koje u megamarketu možeš da kupiš, pogotovo kada kupuješ na ček.

A ko tako kupuje... vidjam ja i druge ljude sa spiskovima i mobilnim telefonima u ruci ( i aktiviranom opcijom - kalkulator ) :)
Jeb' ga, jedno je kupovati kao samac, a drugo za celu porodicu, i to mesečno sledovanje...

Јуче дошла жена у канцеларију, нуди гардеробу.

Погледам, није лош квалитет, роба турска, чист памук.

И тако купим себи дивну отров зелену летњу хаљину, летње тричетвртке за штрапац по граду, четири мајице (две за кући и две баш лепе за шетњице)...

И све то на дођем ти за 3.200 динара...

Е, тако волим да купујем, кад не морам да шетам по радњама, па још и не платим него чека до плате.

И још каже, не морате све одмах можете пола од ове, пола од следеће плате :eek:

gledam teve onomad jeote po beograd sve neke akcije i gledam cene mnogo jeftinije nego ovde, iako vi gore imate bolji standard

et tema...kupio sam leba
pošto će danas plata ću kupim plin za ovu kantu za 1000 da imam za ceo mesec, ću platim adesel, fiksni, ću si uplatim dopunu, struju, vodu, nešto za u frižider iste namirnice ko godinama već unazad i će vidim šta će ostane...a znam da će ostane šipak...

Back