Šta ste danas kupile(i)

Јој, ја само доручак и цигаре.

Не волим да купујем, не волим продавнице, не волим пијаце.

Доживљавам као казну сваки одлазак у куповину.

Баш нисам типично женско :rumenka:

Не волим да купујем, не волим продавнице, не волим пијаце.

Доживљавам као казну сваки одлазак у куповину.

Баш нисам типично женско :rumenka:
I ja isto. Meni je to čisto gubljenje dragocenog vremena. Radije bih bazala okolo po prirodi, bez plana i cilja, peške ili biciklom. :lol: Ili kafenisala sa prijateljima u bašti dok klinci jurcaju okolo. :zaljubljena:

Knjige, tri komada. Prekjuče licitirala, juče platila, danas doneo poštar... Kako se to računa? ;)

- - - - - - - - - -

Joooj, pa šta radiš s parama? :eek: Mene svrbe, gledam što pre da ih se otarasim... :lol:

jao mene je ovo pitanje zeznulo na testu mentalne sklonosti.svi ispadose mladji 15,20 godina nego sto jesu,samo ja jadna nista :(
ko mi je kriv kad sam napisala da bih umesto jahte i provoda,pare stavila pod kamatu :(

Volite da kupujete. I ja volim da kupujem, (voleo bi da mi to bude zajedničko interesovanje sa nekom budućom ženom jednoga dana)

Pohvalite se
E moj Vaske, u pocetku to zajednicko shopingovanje bude romanticno i uzbudljivo, a kasnije... kasnije postanes k'o moj razredni iz gimnazije, on gura kolica kroz market i puni ih, a iza njega ide supruga sa digitronchicem u ruci i zapoveda. :lol:

Mada, priznajem da mi nedostaje blejanje po radnjama sa bivsom simpatijom, to njeno ushicenje, radost, odusevljenje tokom shopinga. :) A sustina je da nema lepseg prizora od zene koja je srecna. :)

Joooj, pa šta radiš s parama? :eek: Mene svrbe, gledam što pre da ih se otarasim... :lol:

За трошење су задужени моји укућани :zcepanje:

И гардеробу купујем веома ретко, баш ми треба времена да се наканим.

А и тад немам много живаца.

Једино што волим да купујем су књиге, е кад уђем у књижару, заборавим се начисто.

Као дете у посластичари.

А аквизитери трљају руке кад улазе у моју канцеларију.

E moj Vaske, u pocetku to zajednicko shopingovanje bude romanticno i uzbudljivo, a kasnije... kasnije postanes k'o moj razredni iz gimnazije, on gura kolica kroz market i puni ih, a iza njega ide supruga sa digitronchicem u ruci i zapoveda. :lol:

Mada, priznajem da mi nedostaje blejanje po radnjama sa bivsom simpatijom, to njeno ushicenje, radost, odusevljenje tokom shopinga. :) A sustina je da nema lepseg prizora od zene koja je srecna. :)

:rumenko::rumenko::rumenko:
ON gura kolica, ja nosim spisak koji smo pre kupovine skupa načinili, i onda... svima sve po spisku... mislim, kupujemo.... :rumenko:
Onda stanemo negde u kraj radnje, pa digitronče, pa opet sve po spisku... čitamo i kucamo... i ako ostane koja stotina do punog čeka, ne znamo šta bi pre... :rumenko: Uglavnom dokupimo meso, pa u zamrzivač čim stignemo kući...

Bem li ga, pa zar ne kupuju tako svi? :whistling:

A na temu... danas ništa nisam kupila. Doneće muž, kada bude išao sa posla, hleba i mleko i to je to.

Back