gost 346714
Veoma poznat
- Poruka
- 14.726
Volite da kupujete. I ja volim da kupujem, (voleo bi da mi to bude zajedničko interesovanje sa nekom budućom ženom jednoga dana)
Pohvalite se
Pohvalite se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volite da kupujete. I ja volim da kupujem, (voleo bi da mi to bude zajedničko interesovanje sa nekom budućom ženom jednoga dana)
Pohvalite se
Blic...zbog dodatka o Srbiji
I ja isto. Meni je to čisto gubljenje dragocenog vremena. Radije bih bazala okolo po prirodi, bez plana i cilja, peške ili biciklom.Не волим да купујем, не волим продавнице, не волим пијаце.
Доживљавам као казну сваки одлазак у куповину.
Баш нисам типично женско![]()
.
Не волим да купујем, не волим продавнице, не волим пијаце.
Knjige, tri komada. Prekjuče licitirala, juče platila, danas doneo poštar... Kako se to računa?
- - - - - - - - - -
Joooj, pa šta radiš s parama?Mene svrbe, gledam što pre da ih se otarasim...
![]()
E moj Vaske, u pocetku to zajednicko shopingovanje bude romanticno i uzbudljivo, a kasnije... kasnije postanes k'o moj razredni iz gimnazije, on gura kolica kroz market i puni ih, a iza njega ide supruga sa digitronchicem u ruci i zapoveda.Volite da kupujete. I ja volim da kupujem, (voleo bi da mi to bude zajedničko interesovanje sa nekom budućom ženom jednoga dana)
Pohvalite se
jao mene je ovo pitanje zeznulo na testu mentalne sklonosti.svi ispadose mladji 15,20 godina nego sto jesu,samo ja jadna nista
ko mi je kriv kad sam napisala da bih umesto jahte i provoda,pare stavila pod kamatu![]()
Ni na šta, ako ne staviš i neko voće...A danas sam kupila tri kilograma šećera da pravim neki džem. Videćemo na šta će to da liči.![]()
Smoki, ne laži...Može pod kamatu tek kad više nama šta nemam...
![]()
Ni na šta, ako ne staviš i neko voće...![]()
dve strudle s makom![]()
Joooj, pa šta radiš s parama?Mene svrbe, gledam što pre da ih se otarasim...
![]()
E moj Vaske, u pocetku to zajednicko shopingovanje bude romanticno i uzbudljivo, a kasnije... kasnije postanes k'o moj razredni iz gimnazije, on gura kolica kroz market i puni ih, a iza njega ide supruga sa digitronchicem u ruci i zapoveda.
Mada, priznajem da mi nedostaje blejanje po radnjama sa bivsom simpatijom, to njeno ushicenje, radost, odusevljenje tokom shopinga.A sustina je da nema lepseg prizora od zene koja je srecna.
![]()