Шта смо вам скривили?

Да ли треба бановати сву антисрпску гамад одавде?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eremita:
А пример како се фалсификују анкете је она тема на којој су се изјашњавали по националности - па се у Србе уписали они који уопште нису Срби по сопственим изјавама.....хехехе......

Ма да. Што се тиче те анкете, једино ме чуди да су неки наши пристали да

гласају на њој?! Не знам шта им би :confused:

eremita:
А пример како се фалсификују анкете је она тема на којој су се изјашњавали по националности - па се у Србе уписали они који уопште нису Срби по сопственим изјавама.....хехехе......

e to se zove već pomalo kronično oboljenje...Mitke jel ti imaš nadnaravne sposobnosti pa da znaš ko je Srbin a ko nije? :shock: :roll: :roll: :roll:

ili lupiš glavom o monitor i meditiraš nad tuđim postovima, bacaš pasulj i gledaš u kuglu

ma kako, reci bre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Strela:
Ма да. Што се тиче те анкете, једино ме чуди да су неки наши пристали да

гласају на њој?! Не знам шта им би :confused:

Па сигурно зато да би подгузне муве некоме поднеле рапорт и лажну анкету да је на овом пдф ВЕЋИНА СРБА..... :lol: :lol: :lol:

Ja sam za "mirno preseljenje"svih Hrvata na neki njiihov 4um,i onako dolaze samo da provociraju i sami sebe ubedjuju u nebuloze.
To je naravno samo moja zelja,ali znam da ce teshko ici...:)
A ostavio bih po neki primerak-recimo otkachenu slavonku da se strancima pokaze kako"lepo postupamo" sa lojalnim gradjanima.:lol:

Derer:
Ja sam za "mirno preseljenje"svih Hrvata na neki njiihov 4um,i onako dolaze samo da provociraju i sami sebe ubedjuju u nebuloze.
To je naravno samo moja zelja,ali znam da ce teshko ici...:)
A ostavio bih po neki primerak-recimo otkachenu slavonku da se strancima pokaze kako"lepo postupamo" sa lojalnim gradjanima.:lol:

a jel ??..a kako bi ti to samnom postupao...ajd par detalja.. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back