sta smo nosili nekad, a sada se tome smejemo?

Ja sam u srednjoj ponekad stavljala crvenu senku za oci! Par god. kasnije sam slucajno nasla tu senku u fioci, kad sam videla koliko sam potrosila... odmah sam se smorila, mogu zda zamislim kako sam izgledala. Bar nemam slike :D

Meni je isto majka kupovala stvari, isto trenerke uglavnom, sve dok nisam zavrsila osnovnu... onda sam smrsala 10kg u roku 2 mes i pocela da kupujem skinny farmerke kratke majice, ofarbala kosu i pocela da se sminkam, stavila piercing za pupak ... revolucija! haha z:shock: .....Jadni moji roditelji z:lol:

Meni su smesne samo neke tipicno zenske stvari koje mi je keva kupovala u nadi da cu ih nositi (iako bih joj ja, tada stara 4-5 godina naglasila da uzalud baca novce), ali su samo skupljale prasinu.
Patike, trese, dzins i jakne su uvek bili u ''fulu'', ali i u duhu tog vremena. Kontam da bi nekom ovakva trenerka sada bila socijala i smehotresna, ali mi je baba u vreme najgore inflacije pljunula 40 DEM za istu.
f543bdc0-c016-444c-883c-2c5beae79545_large.jpg

Tek koliko je caletovih i ujkinih adidas i puma jakni/trenerki keva dala komunalcima, a sada se iste furaju kao retro moda i prodaju 0d 6000 RSD pa navise.

Back