Šta smatrate svojom najvećom greškom?

Jednom od većih grešaka smatram i razna(istina moje retke priče)sećanja ili prisećanja na neke lepe trenutke u životu. Nema ti od toga leba :lol: Nema života od sećanja :)
Isto ko ja.A sta cu

Sto sam se rodila
Al jesam,sta cu sad?

Taj fax greska No.1..drugo,sto sam propustila sansu da dobijem dobar posao jer sam htjela na fax.Sad nema sanse za taj posao,a diploma moze ljeti mjesto lepeze.

Neki me smatraju pametnom zbog diplome.

A da sam Npr. posle srednje krenuo da se bavim nekim normalnim poslom, čitav život bi žalio što nisam završio fakultet. I devojke koje su me odbijale na mrežama(sada sa završenim fakultetom) povezivao bi to sa time jer nemam završen fakultet.
Ponavljam, fakultet je ostvaren san ali ja od toga nemam baš ništa i bavim se poslom koji sam mogao da radim sa bilo kojom školom :)

Mnogo je gresaka u zivotu, koju izabrati. Voleo bih da nisam pokusao samoubistvo. Verovatno bi mi zivot bio nesto drugaciji.
Ali si prezivio.

A da sam Npr. posle srednje krenuo da se bavim nekim normalnim poslom, čitav život bi žalio što nisam završio fakultet. I devojke koje su me odbijale na mrežama(sada sa završenim fakultetom) povezivao bi to sa time jer nemam završen fakultet.
Ponavljam, fakultet je ostvaren san ali ja od toga nemam baš ništa i bavim se poslom koji sam mogao da radim sa bilo kojom školom :)
Isto,ostvaren san.

Mozda pisanje pod pravim nadimkom na ovom forumu. Samo sam nekim pisanjima napravio sam sebi probleme u privatnom zivotu, jer ima ocito ima osoba sa foruma koje me i u zivotu znaju. Otkad sam promenio forumsko ime nema vise tih problema. Mozda i dalje ima nekog ko i dalje zna da se iza tog forumskog imena krijem ja, ali problema u privatnom zivotu gotovo da nemam

Back