PetarSamotnjak
Starosedelac
- Poruka
- 178.319
Što nisam ukapirao kako se ubija ptica rugalica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto sam se rodilaI da li biste voleli da tu grešku ispravite?
Isto ko ja.A sta cuJednom od većih grešaka smatram i razna(istina moje retke priče)sećanja ili prisećanja na neke lepe trenutke u životu. Nema ti od toga lebaNema života od sećanja
![]()
Al jesam,sta cu sad?Sto sam se rodila
Ma shitAko ćemo emotivno, faks mi je bio san da završim. Mislio sam da se devojke lože na nas koji imamo(Master)diplomu.
Bože u kolkoj sam samo zabludi bio(to je ako ćemo racionalno)
A da sam Npr. posle srednje krenuo da se bavim nekim normalnim poslom, čitav život bi žalio što nisam završio fakultet. I devojke koje su me odbijale na mrežama(sada sa završenim fakultetom) povezivao bi to sa time jer nemam završen fakultet.Ma shit
Sto sam se rodila
Ali si prezivio.Mnogo je gresaka u zivotu, koju izabrati. Voleo bih da nisam pokusao samoubistvo. Verovatno bi mi zivot bio nesto drugaciji.
Isto,ostvaren san.A da sam Npr. posle srednje krenuo da se bavim nekim normalnim poslom, čitav život bi žalio što nisam završio fakultet. I devojke koje su me odbijale na mrežama(sada sa završenim fakultetom) povezivao bi to sa time jer nemam završen fakultet.
Ponavljam, fakultet je ostvaren san ali ja od toga nemam baš ništa i bavim se poslom koji sam mogao da radim sa bilo kojom školom![]()
Zahvali Bogu sto nije uspjelo.Znaci,imas sansu.Mnogo je gresaka u zivotu, koju izabrati. Voleo bih da nisam pokusao samoubistvo. Verovatno bi mi zivot bio nesto drugaciji.
I ja imam greske.Vecinu su drugi nametnuli.Mnogo je gresaka u zivotu, koju izabrati. Voleo bih da nisam pokusao samoubistvo. Verovatno bi mi zivot bio nesto drugaciji.
Zasto?Jesu ljudi osudili to,sto si pokusao?Drugacije te gledaju,jeli to?Mnogo je gresaka u zivotu, koju izabrati. Voleo bih da nisam pokusao samoubistvo. Verovatno bi mi zivot bio nesto drugaciji.
Ma, privatno je to. Ne bih o tome javno.Zasto?Jesu ljudi osudili to,sto si pokusao?Drugacije te gledaju,jeli to?
Ok to.Ako su oni neko ko drugom na jade pristaje,a ne pomaze,to otkaci.Ma, privatno je to. Ne bih o tome javno.