Šta slušate ovih dana?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rammstein-engel,zwitter,du hast,du riechst so gut,blind guardian-imagination from the other side,i'm alive,the script for my requiem,bright eye's,born in a morning hall,my preasuses jerusalem! :wink: ali to je samo danas,tj. nocas...

Jutros je bilo predivno uz Scorpions i njihov novi album.Covece,ko bi rekao da su posle toliko godina i oni i Helloween,i Iron Maiden spremni da naprave album koji zvuci kao da je snimljen pre dvadeset godina.
Ali Scorpions su jedni jedini.
A sada veceras,evo upravo ide Running Wild-Gates To Purgatory (1984),a posle.....sigurno Braned And Exiled.Neka ovo bude RUNNING WILD noc.

stivlim:
Chester girl:
ma taman imam narezane neke super pesme, ali u poslednje vreme najcesce slusam i love you, i'll kill you-od enigme, slusam seether i amy lee-broken, tj.slusala sam dok mi sestra nije odnela kasetu na exkurziju, slusam ecstazy od ATB, slusam metallicu-nothing else matters, slusam jos neke pesme od enigme, od atb you're not alone, benasi i dhany-hit my heart.....i tako ceo dan, pa onda sutradan iz pocetka! :wink:

Da ti nije bilo mene ne bi slusala You're not alone :D

Radiohead - Street spirit(Tiesto mix), Jet- Are you gona be my girl; The Stills - Still in love song ; i jos neki drum 'n' bass
:wink: :P 8) :lol: :wink:

Dosta se vrteo album "The Beginning" od Mercyful Fate.Cak sam i ja uocio da su im tekstovi istinsko satanski pogotovo u pesmi Black Masses.
A danas je Accept dan,i svi oni sjajni clanovi tog banda:Udo Dirkschneider sa svojim legendarnim vokalom koji rusi sve pred sobom,Wolf Hoffmann koji je ubedljivo uz Roth,M. Schenkera i Jabbsa najbolji nemacki gitarista.Pa onda fantasticni basista Peter Baltes i matori,prematori Stefan Kauffmann.
Nema sumnje,nemacki Heavy Metal je oduvek bio najoriginalniji.

Back