Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 398.380 22.02.2016. u 23:38 - Шта слушаш сада? №9 #18.678
V Vrela Cica Iskusan Poruka 5.579 23.02.2016. u 07:40 - Шта слушаш сада? №9 #18.681 Setam kraj reke sunce me greje prolece novo evo tu je osecam miris poljskoga cveca i slavuja pesma se cuje Svako me prolece na tebe seti i opet vrati izgubljeni san jos uvek mislim da sve nije proslo da moze doci srece dan Gledam lipu u kraju starom pozdrave salju mirisne grane srce se bori sa novim zarom sve me to vraca u prosle dane Svako me prolece na tebe seti i opet vrati izgubljeni san jos uvek mislim da sve nije proslo da moze doci srece dan Duga se s neba na zemlju slila sve oko mene lepotom zvoni kako bi srecna kraj tebe bila kako bi s tobom o sreci snila Svako me prolece na tebe seti i opet vrati izgubljeni san jos uvek mislim da sve nije proslo da moze doci srece dan
Setam kraj reke sunce me greje prolece novo evo tu je osecam miris poljskoga cveca i slavuja pesma se cuje Svako me prolece na tebe seti i opet vrati izgubljeni san jos uvek mislim da sve nije proslo da moze doci srece dan Gledam lipu u kraju starom pozdrave salju mirisne grane srce se bori sa novim zarom sve me to vraca u prosle dane Svako me prolece na tebe seti i opet vrati izgubljeni san jos uvek mislim da sve nije proslo da moze doci srece dan Duga se s neba na zemlju slila sve oko mene lepotom zvoni kako bi srecna kraj tebe bila kako bi s tobom o sreci snila Svako me prolece na tebe seti i opet vrati izgubljeni san jos uvek mislim da sve nije proslo da moze doci srece dan
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 398.380 23.02.2016. u 16:24 - Шта слушаш сада? №9 #18.685