V Vrela Cica Iskusan Poruka 5.579 14.12.2015. u 14:58 - Шта слушаш сада? №9 #17.458 Hoćeš, hoćeš, pogledaćeš Okrecu se za mnom svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji pogledi Okrecu se za mnom svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji pogledi Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Pricaju o meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji poljupci Pricaju o meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji poljupci Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Raduju se meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji nemiri Raduju se meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji nemiri Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio
Hoćeš, hoćeš, pogledaćeš Okrecu se za mnom svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji pogledi Okrecu se za mnom svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji pogledi Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Pricaju o meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji poljupci Pricaju o meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji poljupci Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Raduju se meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji nemiri Raduju se meni svi samo neces ti, neces ti znam dobro da me zele tvoji nemiri Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio
Konj_na_belom_princu miriomorfoskoptičar Moderator Poruka 82.604 14.12.2015. u 20:55 - Шта слушаш сада? №9 #17.465