Slavo
Primećen član
- Poruka
- 570
Koju seriju trenutno skidate,koju sezonu..epizodu..? Kod mene se trenutno skidaju Gilmore Girls 3. sezona 7. epizoda 

O cemu se radi? i da li ima srpski prevod?Trenutno skidam finale druge sezone Damages (13. epizoda)
Za sada sam gledala samo prvu sezonu, a sada ću kompletirati drugu, nadam se da ću imati vremena i da je pogledam.![]()
Ja nisam čak uspela ni da nađem odgovarajući engleski titl sa kojim obično gledam serije, pa sam gledala bez prevoda. Bila sam probala i da nađem neki srpski prevod, na prijevodi-online.org ima neka verzija prevoda ,ali meni nije odgovarala, prva sezona mi je bila DVDrip, ali verovatno odgovara nekim drugim varijantama...O cemu se radi? i da li ima srpski prevod?
fail @comedyTrenutno jaknu.![]()
da li si ti gay?Ocajne domacice 6 sezona!!!! Do sad sam odgledo 6 epizoda posto je do sad emitovano samo 6!!
da li si ti gay?![]()
nisam tebe pitao o.O
fail @comedy,lepo je decko u postu napisao Koju seriju trenutno skidate,koju sezonu..epizodu..?
nisamA ti si, izgleda, neshto nervozan? Vidish li smajlica pored mog posta?
A DH je kao zenska serija? U kom univerzumu?nisam tebe pitao o.O
pitao sam ovog dečka što je rekao da skida DH,jer je to ženska serija...kako je on muškarac (valjda),zakljucio sam da ili je gay ili hermafrodit...nzm...kao kad bi neko muškog roda gledao seks i grad (dobro to je gora varijanta to ni žene ne bi trebalo da gledaju)
Sta?jel nekoga stvarno interesuje sta ja skidam?
našemA DH je kao zenska serija? U kom univerzumu?
fail @comedy,lepo je decko u postu napisao Koju seriju trenutno skidate,koju sezonu..epizodu..?
nisam
ne![]()
Na ovu izjavu i ovog smajlica mislih. Zar ga stvarno ne vidish?Trenutno jaknu.![]()