Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Pa onda nek taj neko kaze da hoce seks,a ne da na kvarno nudi vezu,da bi dosao do seksa!Ima,kako nema,nisi u pravu!
Nego ok mi je i to da neko ne zeli vezu,ali zeli seks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda nek taj neko kaze da hoce seks,a ne da na kvarno nudi vezu,da bi dosao do seksa!Ima,kako nema,nisi u pravu!
Nego ok mi je i to da neko ne zeli vezu,ali zeli seks
Prijatelji nemaju seks,izuzev onih sa beneficijamaTo je onda prijateljstvo. Nije ljubav i strast.
Dodaj uživog upoznavanja,ne kad ti neko nudi poznavanje online,onda se upoznate online,pa se kao predomisliTrebao bi da postoji period upoznavanja, pre telesnog sjedinjenja.
Definisite pojam prijas mi kao osoba?Pa,pazi...prija joj,ali zeli i vise od toga.Neko ulazi u vezu i dusom i tijelom.![]()
Misle kako da je iskoriste i poslije ostave.
[/QUOT
ladno ladnoЈа сам убеђена да људи у годинама и даље имају односе. Можда не често као ми, али једном недељно сигурно.
Cujem sta mi drugarice pricaju..ovo prenosim njihove rijeci.Enina _-------Zena koja je imala seks sa muskarcem.Nikada nije ostavljena,ako on ode posle seksa.On je nju seksualno zadovoljio,ona je dobila
njegov kvalitetni penis i sta jos hoce ? Dobila je seks,a nista nije izgubila.Kako zadovoljena zena,moze da kaze,kako je muskarac posle seksa "oostavio"...?
To mi je svejedno na kratke staze, bitno je da se pokaze prilika.luffy .....Ako nisi mogao da vodis ljubav,sa kvalitetnom devojkom,pokusaj sa nekom ne kvalitetnom,one su nekada neodoljive za ljubav.....