Sta se vrti

posvecena

Aktivan član
Poruka
1.140
U glavama muskaraca kada zapocnu vezu sa devojkom za koju nisu zainteresovani? Da li oni imaju srca? Disu, imaju.

Kvalitete devojke necu da navodim, jer nije bitno da li ih ima ili nema nesto posebno...

Ukratko, nemojte to da radite muskarci.
Nemojte, nemojte im nikad davati nadu da ih volite ako ih ne volite.

Jer ona moze da nadje mnogo boljeg. A ako je sa vama znaci da je nesto videla u vama...

Budite muskarci. Budite ljudi.

U glavama muskaraca kada zapocnu vezu sa devojkom za koju nisu zainteresovani? Da li oni imaju srca? Disu, imaju.

Kvalitete devojke necu da navodim, jer nije bitno da li ih ima ili nema nesto posebno...

Jer ona moze da nadje mnogo boljeg. A ako je sa vama znaci da je nesto videla u vama...

Pa sta je sad bilo srce,usput se oladio?mislim mozda je hteo samo sex

To sam oduvek tvrdila da su muskarci sa rqzlogom jaci pol, i imaju moralnu obavezu da stite zene, sa iskrenom brigom, a ne zadnjim namerama. Kako se pogodila tema, bas jutros pored mene sedi lik i opisuje svom drugu devojku koju je verenik ispalio, da je sto pre kresne, dok je drzi melanholija... Mislim da me je izbedacio vise nego sto ce tu devojku.

A sto pitas nas bre :lol:

A da ti ne mesas seme i veze?

Mislim da muskarci,oni koji mesecima devojku seksualno iskoriscavaju,obecavajuci joj stalnu vezu,brak.....i na kraju je ispale.da su to bitange
i dziberi.Devojkama godine,mladost teku brzinom svetlosti.Najveci greh koji muskarci cine,to je razvlacenje planski veze,kako bi devojku iskoriscavali
seksualno sto duze.Kada strast prodje,kada se govece zasiti,kao prokleti pas,ide da trazi novu kerusu,za svoja dzukacka izivljavanja........

Postoji ljubav i bez strasti.jel ti mislis da stari ljudi ne vole jedno drugo zato sto vise ne osecaju strast?
Ne, mislim da se vole i imaju sex cesce od mene. Ozbiljno.
Sta drugo raditi u penziji?
Mislim da muskarci,oni koji mesecima devojku seksualno iskoriscavaju,obecavajuci joj stalnu vezu,brak.....i na kraju je ispale.da su to bitange
i dziberi.Devojkama godine,mladost teku brzinom svetlosti.Najveci greh koji muskarci cine,to je razvlacenje planski veze,kako bi devojku iskoriscavali
seksualno sto duze.Kada strast prodje,kada se govece zasiti,kao prokleti pas,ide da trazi novu kerusu,za svoja dzukacka izivljavanja........
PA ne moze on nju iskoriscavati ako ona nece.
I tebe je neki muskarac gadno povrredio. :lol:

Ne, mislim da se vole i imaju sex cesce od mene. Ozbiljno.
Sta drugo raditi u penziji?

PA ne moze on nju iskoriscavati ako ona nece.
I tebe je neki muskarac gadno povrredio. :lol:

Čičak misli da nikad neće ostariti.🙂
Kako ne može? Ako on želi samo seks,a djevojku dovodi u zabludu da hoće ozbiljnu vezu ili brak s njom...zar to nije vrsta prevare?
Naravno,nije kaznjivo zakonom,sve je na savjesti.
Vecini je to normalno,cak i ne razmisljaju kako se osjeca druga strana,sto ne znaci da je i ispravno.

Kako ne može? Ako on želi samo seks,a djevojku dovodi u zabludu da hoće ozbiljnu vezu ili brak s njom...zar to nije vrsta prevare?
Vecini je to normalno,cak i ne razmisljaju kako se osjeca druga strana,sto ne znaci da je i ispravno.
Izvini a kako se to godinama neko dovodi u zabludu da ce biti vencan?
Ta koja je nameracila da se uda za nekoga stavice mu do znanja brzo, i onda se ili vencavaju ili razilaze
Iskreno ja ne poznajem slucajeve takvog "iskoriscavanja"
Ugl se to vrlo brzo sve iskristalise i dogovori
Oces semu oces vezu oces zajednicki zivot oces decu ili neces....nema sta tu mnogo da se zavlaci

Mali Cicak.Nemoj ti da se osecas povredjeno.Ne odnosi se moj post na homice kojima ti pripadas......
Nikad me niko nije nazvao homicem. Divno :lol:
A ona sa njim opsti samo da bi je ozenio a ne zato sto joj prija?
Ako tako budemo ucili cerke, blago nama :lol:
Ја сам убеђена да људи у годинама и даље имају односе. Можда не често као ми, али једном недељно сигурно.
A mi imamo cesce od jednom nedeljno? :eek: :malav:

Back