sta se sve pise

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.776
Stanija ima novi kupaći kostim?

Jovana Bogdanović - 27. 06. 2014.07:54h

I nije izdržala da ga ne pokaže svima
57259_stanija-ku_ahf.jpg

Sezona kupaćih kostima, kratkih šortseva i majici je počela, a starlete kao da se utrkuju koja će pokazati više i čije telo će u letnjim krpicama izgledati bolje...

Stanija Dobrojević postavila je još jednu u nizu provokativnih fotografija ovoga puta u kostimu koji do sada nismo imali prilike da vidimo.
Ostalo smo videli mnogo, mnogo puta...

i sad se postavlja jedno pitanje.. ko to cita.

novine su prepune besmislenih tekstova medjutim logika nalaze.. ne bi ih bilo da nema onih koji to "gutaju" a ocigledno ih nema ni malo kad ima toliko puno ovakvih tekstova.

koliko citate ovakve besmislene tekstove, koliko ste svesni da otvaranjem takvih stranica pomazete sirenje sunda i kica i da li ce jednog dana prestati ovakve stvari da se kace po netu i u vestima?

da li smo zaista narod koga zanima sta je soraja jela, gde se kupala marijana mateus ili koji pevac je od obozavateljke dobio buket cveca.?

novine su prepune besmislenih tekstova medjutim logika nalaze.. ne bi ih bilo da nema onih koji to "gutaju" a ocigledno ih nema ni malo kad ima toliko puno ovakvih tekstova.

koliko citate ovakve besmislene tekstove, koliko ste svesni da otvaranjem takvih stranica pomazete sirenje sunda i kica i da li ce jednog dana prestati ovakve stvari da se kace po netu i u vestima?

da li smo zaista narod koga zanima sta je soraja jela, gde se kupala marijana mateus ili koji pevac je od obozavateljke dobio buket cveca.?

Lud smo narod i samo budale koje nemaju svoj zivot zanimaju tudji zivoti.

Sta me briga ko je sta kupio, jeo, dobio na poklon, da li se i kada kupa...

Ja to citam samo kada sam kod frizera, jer je to jedina sarena stampa u ponudi tamo..
i tu procitam ko je sa kim i sta i koja pevaljka nije nosila gacice i sa kim se kresnula
i ko je koga zahebao i slicno ali sve to zaboravim onog trenutka kada izadjem iz frizerskog salona,
jer me ic ne zanima da li je Stanija kupila nov kupaci ili nije..Ja ga jos nisam kupila
..a verovatno i necu ove godine jer sam prosle kupila dva...:D i evo da to ostane bar ovde zapisano..:mrgreen:
Kad moze o Stanijinom kupacem moze i o mojim..:rotf:

Ja to citam samo kada sam kod frizera, jer je to jedina sarena stampa u ponudi tamo..
i tu procitam ko je sa kim i sta i koja pevaljka nije nosila gacice i sa kim se kresnula
i ko je koga zahebao i slicno ali sve to zaboravim onog trenutka kada izadjem iz frizerskog salona,
jer me ic ne zanima da li je Stanija kupila nov kupaci ili nije..Ja ga jos nisam kupila
..a verovatno i necu ove godine jer sam prosle kupila dva...:D i evo da to ostane bar ovde zapisano..:mrgreen:
Kad moze o Stanijinom kupacem moze i o mojim..:rotf:

Nju smo videli u kupacem, tebe nismo :rumenko:

ne čitam ...nemam vremena za to
primam obaveštenja preko fejsa npr: Webtribune.rs i sl. pa to pogledam
sad upravo piše da je putovanje kroz vreme moguće :think:
http://web-tribune.com/zanimljivosti/naucnici-simulacijom-pokazali-da-je-putovanje-kroz-vreme-moguce

a tek što obožavam ove JAKE naslove kao da će apokalipsa ili Andromeda ili šta već
http://web-tribune.com/spektar/u-srcu-pustinje-karakum-da-li-su-ovo-vrata-pakla

За данашњу штампу треба имати јак желудац.

На сву срећу ја немам јак желудац, те ми мождане ћелије неће прегорети тако брзо од вишка непотребних информација.

Kad su forumašice stavljale slike takvih kupaćih, Stanija je nosila vunene gaće na plažu.
Ne čitam tabloide, ne treba mi to. Sve što mi treba nalazi se ovde; džet-set, kupaći kostimi, lake priče, intrige, teška drama i vesti kategorije ''nećete verovati šta se desilo''.

ako je to kupaci na slici
mene zanima gdje ga je kupila : )))

ps zaebavam se; nisu strafte i mashne moj fazon, a i volim da mi gatje od kupaceg idu preko bubrega :P

Sise, dupe i kupaći na mašnice, sve je to ok... prirodne lepote i ostale bezazlenosti... Ne verujem da iko ima nekakav ozbiljan odnos prema takvom sadržaju. Mene mnogo više zabrinjavaju primitivizmi i idiotluci koji se serviraju kao ''ozbiljne'' vesti.

Objasnjenje je prilicno jednostavno.
Ne pojavljuju se Stanija,Soraja i ekipa svaki dan u novinama jer ce to prodati novine ili zato sto narod zanima da cita gluposti o njima.Narod takve stvari vise iritira nego sto ih zanima.One su tu zato sto imaju nekog svog coveka koji ih plasira u medijima zarad sticanja sto vece slave.To ti je kao oni kvazi paparaco snimci i slike sa plaze dok "zrtva" paparaca pozira i stoji 2 metra pored fotoaparata.Sve je to dogovoreno,montirano i smisljeno.
Briga prosecnog citaoca sto Ana Nikolic ne nosi gace,sto se Natasa Bekvalac krlja sa siptarima za lovu,sto zvezde granda ka*aju Kosmajac,Kene,Cume,Saric i ostali...prosecan citalac je tu samo kao kolateralna steta.

Objasnjenje je prilicno jednostavno.
Ne pojavljuju se Stanija,Soraja i ekipa svaki dan u novinama jer ce to prodati novine ili zato sto narod zanima da cita gluposti o njima.Narod takve stvari vise iritira nego sto ih zanima.One su tu zato sto imaju nekog svog coveka koji ih plasira u medijima zarad sticanja sto vece slave.To ti je kao oni kvazi paparaco snimci i slike sa plaze dok "zrtva" paparaca pozira i stoji 2 metra pored fotoaparata.Sve je to dogovoreno,montirano i smisljeno.
Briga prosecnog citaoca sto Ana Nikolic ne nosi gace,sto se Natasa Bekvalac krlja sa siptarima za lovu,sto zvezde granda ka*aju Kosmajac,Kene,Cume,Saric i ostali...prosecan citalac je tu samo kao kolateralna steta.
Ma jeste, prosečnog čitaoca samo zanimaju nominacije za Nobelovu...
Radi pola dana neki usran posao, dovuče se kući, namiri živinu i decu, pa sedne da čita vesti iz popularne astronomije, dok mu svira Radio Beograd 3.

Ma jeste, prosečnog čitaoca samo zanimaju nominacije za Nobelovu...
Radi pola dana neki usran posao, dovuče se kući, namiri živinu i decu, pa sedne da čita vesti iz popularne astronomije, dok mu svira Radio Beograd 3.

Ko je pomenuo nominacije za Nobelovu,popularnu astronomiju i Radio Beograd 3?Mada ima koga i to zanima.Nego ti ides iz krajnosti u krajnost.Prosecnog citaoca najvise interesuje da procita trenutne vesti iz sporta,politickih desavanja,ekonomije i hronike.Mada su cesto i takve vesti nakarikirane i namontirane kako kome odgovara.

Back