Шта се, како променило у твом животу након данашњег датума?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.975
Пети октобар двехиљадите године.

Зна се шта се десило,знамо како и сваке године се то небитно пише у смислу да одговорност сноси овај или онај,ови или они а тема се најчешће заврши хаосом отуживања небитног,нервирања због осећаја немоћи,туге,тескобе или очајања и тако пропадне.

Може ли ове године која је и задња слободна ако усвоје закон о кажњавању за написано на интернету да пишете шта се после догађаја променило код вас лично у животу?

Последице политичких дешавања утичу на све животе а како је ова утицала конкретно на твој живот до данас?

Да ли живите исто,да ли живите боље,да ли сте се окренули неком хобију или посветили себи схвативши да од стреса око овога можете једино да се разболите ?

Да ли,можда,и дање тражите неку наду за себе и свој живот али у неком другом малом граду или граду,можда посматрате неутрално јер је време донело мудрост и фокус на оно битно у животу?

Позивам на пристојну комуникацију уз неку врсту сумирања утицаја тог дана на конкретно живот свих вас који ћете писати овде од тог дана до данас.

Шта се, како променило у твом животу након данашњег датума?

Poslednja izmena:
Mislim da je današnji dan važan jer je bio neka prekretnica u samom našem društvu. Kao što su bili važni i neki drugi datumi u prošlosti svih ljudi koji su živeli u tim vremenima ratovanja, previranja i menjanja državnog uređenja.

U mom životu, posle današnjeg datuma, jedina važna promena je odlazak sa radnog mesta. Otišla sam u penziju 2011.godina prvenstveno zbog zdravlja ali i zbog politike.
Na ostalim poljima života, konkretno mislim na privatan život, dešavale su se i lepe i ružne stvari, nevažne za ovaj dan i ovu temu.

1728096396900.png

Back