Šta se događa u Nepalu; izveštaj iz prve ruke

Од Катмандуа до Каира.

Од Џакарте до Београда.

Свуда видите исти образац.

Финансиране радионице.

Регрутована омладина.

Протести преношени уживо са страних сервера који су управљали саобраћајем.

А када држава предузме мере,

Снимак је већ у Вашингтону.

Ово није солидарност.

То је позориште.

А иза завесе,

Сваки пут је исти редитељ.
Da je ovo sve i tacno,sta radi druga strana Kina,Rusija.
Zasto dozvoljavalju ovakve stvari u drzavama sa kojim saradjuju.

:think:

zabole me za fudbal kosarku to je zabava za takve kao ti

Bitno je da je Srbija stabilna, da je OBOJENA REVOLUCIJA PORAZENA :maramica: , i da mozemo u miru da nastavljamo da radimo, zivimo, skolujemo decu....

DOLE SOROS! DOLE NED! DOLE DINKO ! DOLE BLOKADERI ZAVERENICI I HULIGANI!

Zivela Srbija!
...

Iiiiiii
Očekujemo uskoro neki protest Nepalaca ovde?
Ima GSP da stane!

Čudi me da je skupa. 🤔 Koliko sam shvatio, oni su veoma siromašni.
Skupa za strance. Dan boravka se naplacuje, mislim oko 200$. Nekakva eko taksa ili nesto slicno. Nisam bio ali je nesto slicno u pitanju. Kontrlisu striktno broj turista i moguce je docii samo iz Indije. Mislim.
A viza se lako dobija preko Butanske turisticke organizacije

Kako bi bilo dobro da srpski Nepalci mogu da uvezu ustaše, muslije, šipce i ostalu gamad, bez para....NVO vam pokupili sve pare koje su skupljene po ustaško, četničko, šiptarsko ruskim skupinama u svetu i naravno, dobrotvornim akcijama za majmune u anglogermanskim delovima amerike....a novo ne može da stigne, jer je Tramp zabranio iznošenje para za dobrobit majmuna po svetu...

FB_IMG_1613070016517.jpg.9411198b9017febc69f666fce3bfabb5.jpg

zabole me za fudbal kosarku to je zabava za takve kao ti

Bitno je da je Srbija stabilna, da je OBOJENA REVOLUCIJA PORAZENA :maramica: , i da mozemo u miru da nastavljamo da radimo, zivimo, skolujemo decu....

DOLE SOROS! DOLE NED! DOLE DINKO ! DOLE BLOKADERI ZAVERENICI I HULIGANI!

Zivela Srbija!
A je l za ovo sa velikim slovima dobiješ dodatni bonus?
:mrgreen:

Kako bi bilo dobro da srpski Nepalci mogu da uvezu ustaše, muslije, šipce i ostalu gamad, bez para....NVO vam pokupili sve pare koje su skupljene po ustaško, četničko, šiptarsko ruskim skupinama u svetu i naravno, dobrotvornim akcijama za majmune u anglogermanskim delovima amerike....a novo ne može da stigne, jer je Tramp zabranio iznošenje para za dobrobit majmuna po svetu...
Aaaa....

Zato najurio Vucica sa praga svoje kuce?

Back