Kingi
Obećava
- Poruka
 - 77

Butan ima ministarstvo sreće, oni ne brinu o tome.  
 (ako se ne varam da oni imaju to ministarstvo 
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Butan je ekstremno cudna drzava. Zatvorena, preskupa za posetiti i da, sve mere po stepenu srece stanovnikaButan ima ministarstvo sreće, oni ne brinu o tome.(ako se ne varam da oni imaju to ministarstvo
)
Da je ovo sve i tacno,sta radi druga strana Kina,Rusija.Од Катмандуа до Каира.
Од Џакарте до Београда.
Свуда видите исти образац.
Финансиране радионице.
Регрутована омладина.
Протести преношени уживо са страних сервера који су управљали саобраћајем.
А када држава предузме мере,
Снимак је већ у Вашингтону.
Ово није солидарност.
То је позориште.
А иза завесе,
Сваки пут је исти редитељ.

Odgovara im.Da je ovo sve i tacno,sta radi druga strana Kina,Rusija.
Zasto dozvoljavalju ovakve stvari u drzavama sa kojim saradjuju.
![]()
...zabole me za fudbal kosarku to je zabava za takve kao ti
Bitno je da je Srbija stabilna, da je OBOJENA REVOLUCIJA PORAZENA, i da mozemo u miru da nastavljamo da radimo, zivimo, skolujemo decu....
DOLE SOROS! DOLE NED! DOLE DINKO ! DOLE BLOKADERI ZAVERENICI I HULIGANI!
Zivela Srbija!
Ima GSP da stane!Očekujemo uskoro neki protest Nepalaca ovde?
Ocekivao si drugacije od "dva prsta cela"?Već sam te pitao za cia, da objasniš neke stvari, napisao onoliki komentar i ništa mi nisi odgovorio.![]()
Ja naveo licni primer od pre desetak dana.Šta se buniš, kad piše čovek isto kao i ti, bez konkretnih dokaza?Inače, koliko im je loša sitiacija pokazuje to da dolaze kod nas da rade.
![]()

Čudi me da je skupa.Butan je ekstremno cudna drzava. Zatvorena, preskupa za posetiti i da, sve mere po stepenu srece stanovnika
Skupa za strance. Dan boravka se naplacuje, mislim oko 200$. Nekakva eko taksa ili nesto slicno. Nisam bio ali je nesto slicno u pitanju. Kontrlisu striktno broj turista i moguce je docii samo iz Indije. Mislim.Čudi me da je skupa.Koliko sam shvatio, oni su veoma siromašni.
A je l za ovo sa velikim slovima dobiješ dodatni bonus?zabole me za fudbal kosarku to je zabava za takve kao ti
Bitno je da je Srbija stabilna, da je OBOJENA REVOLUCIJA PORAZENA, i da mozemo u miru da nastavljamo da radimo, zivimo, skolujemo decu....
DOLE SOROS! DOLE NED! DOLE DINKO ! DOLE BLOKADERI ZAVERENICI I HULIGANI!
Zivela Srbija!

Aaaa....Kako bi bilo dobro da srpski Nepalci mogu da uvezu ustaše, muslije, šipce i ostalu gamad, bez para....NVO vam pokupili sve pare koje su skupljene po ustaško, četničko, šiptarsko ruskim skupinama u svetu i naravno, dobrotvornim akcijama za majmune u anglogermanskim delovima amerike....a novo ne može da stigne, jer je Tramp zabranio iznošenje para za dobrobit majmuna po svetu...
Dupli margarin na sendvicu.A je l za ovo sa velikim slovima dobiješ dodatni bonus?
![]()