ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.725
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како за кога.Takoe. Vrhunska vojna tajna.![]()
t55 je krš bio još 90-tih godina a ne danas , a danas su sve to hrpe rđeDo 2012-te je T-55 bio jedan od najboljih tenkova na svijetu, zato su ga Amerikanjci i pretapali u Smederevu.
Tako da se nikako ne slažem da je krš u pitanju, jer ga onda ne bi ni pretapali.
Sreća pa su od 2012-te stotine tih pretopljenih tenkova spasene, i što će biti prodate.
Inače, za one koji nisu bili u vojsci, T-55 ima 4 člana posade.
Ispravka...neko sad plati 30.000 dolara, a mi ih više ne vidimo. Neko ih vidi.
STELT za nas, bajo.
Jugoimport i Miloradović.
T55 je Čista mehanika , nema te modernizacije koja može od njega da napravi sposoban tenk ma šta god mu ugradio , kaki moj aktivni oklop bre - više bi naudio sebi i posadi sa tim eksplozivnim punjenjima , nema on sendvič oklop kao svi moderni tekonvi da može da koristi uopšte aktivni oklop , nema ni žiroskope koji bi mu omogućili otvaranje vatre iz pokreta- u prevodu mora da stane da bi pucao iz glavnog oružja jedino za šta može da posluži je inženjering TZI i pontonci sve ostalo je govance sa kiselim mlekom , obična konzerva gde gine cela posada za manje od 4 minuta , možeš misliti jugoimport mu dodao dimnu zavesu i ic nišanski sistem i sada ga je unapredio -malo morgenŠta, bre, da čitam?
Idiotluke?
Od 2003-će do 2012-te majmuni pevaju istu pesmu "pretopljeni nam tenkovi, kme, kme, kme"...
Istina je da nijedan T-55, njih preko 500 komada, koji su bili u kakvom-takvom resursu, nije izašao iz sastava vojske CG/Vojske Srbije.
Rashodovani su T-54 iz prvih kupljenih serija, i gomila debelo zastarelih vozila što ruskog, što američkog porekla.
Danas ti isti majmuni, koji su od 2003-2012 tvrdili da su tenkovi pretopljeni, te "pretopljene" tenkove prodaju po ceni starog gvožđa.
Inače, za one koji ne znaju: dovođenje T-55 na nivo upotrebljivosti (generalni remont, nov sistem upravljanja vatrom, dodatak aktivnog oklopa, bez da mu ugradiš novi top) košta cca 1 milion dolara po komadu.
Mi sada, tj. ne mi, nego oni majmuni koji su od 2003.-2012. kukurikali kako su tenkovi pretopljeni prodaju te "pretopljene" tenkove po 30-35.000 dolara.
Inače, dotični majmuni su kukurikali od 2003.-će jer su se pre toga sakrili po pacovskim rupama, iz kojih nisu, usrani, smeli ni vrh repa d pomole.
T55 je Čista mehanika , nema te modernizacije koja može od njega da napravi sposoban tenk ma šta god mu ugradio , kaki moj aktivni oklop bre - više bi naudio sebi i posadi sa tim eksplozivnim punjenjima , nema on sendvič oklop kao svi moderni tekonvi da može da koristi uopšte aktivni oklop , nema ni žiroskope koji bi mu omogućili otvaranje vatre iz pokreta- u prevodu mora da stane da bi pucao iz glavnog oružja jedino za šta može da posluži je inženjering TZI i pontonci sve ostalo je govance sa kiselim mlekom , obična konzerva gde gine cela posada za manje od 4 minuta , možeš misliti jugoimport mu dodao dimnu zavesu i ic nišanski sistem i sada ga je unapredio -malo morgen
ruskiKoji je trenutno najmoderniji tenk koji poseduje Srbija?
Na žalost nema mesta za toliki optimizam jer nije ArmataTo dobro oslikava stanje u srpskoj vojsci.
p to ti je to... unistise srbiju i njenu prozvodnju unistavanjem jugoslavije, unistise kragujevac...To dobro oslikava stanje u srpskoj vojsci.
Na žalost nema mesta za toliki optimizam jer nije Armata
Tenk se razlikuje od samohodog topa po tome sto moze da puca iz pokreta, tj ima ziroskop. to ima i T34....nema ni žiroskope koji bi mu omogućili otvaranje vatre iz pokreta- u prevodu mora da stane da bi pucao iz glavnog oružja
To dobro oslikava stanje u srpskoj vojsci.
nauči prvo razliku između tenka i samohodnog topa , drugo tenkovi pre nisu mogli da pucaju iz pokreta to će ti objasni svaki tenkista ilitiu neko ko je ikada bio na poligonu i prisustvovao gađanju , ja sam nasuprot tebe služio u JNA i pripadao drugoj oklopnomehanizovanoj brigadi gde je bilo i 84-ki i t 55 i imao prilike da prisustvujem vežbi gađanja iz pokreta na simulatoru kretanja tj nešto što t55 nema šanse da izvedeTenk se razlikuje od samohodog topa po tome sto moze da puca iz pokreta, tj ima ziroskop. to ima i T34....