STA SE DESI POSLE PAR GODINA I PAR GEJ PARADA

Festomanka

Aktivan član
Poruka
1.053
Iskustvo iz San Franciska 2008...

upozoravam da je sadrzaj na linku pun explicitnog sexa i nije za ljude sa osetljivim zelucem...

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

pa sad ako je jedini nacin da se rusi grad, neka se rusi jos 1000 puta samo da se ne dozvoli ovo.
Gej populacija nicim nije diskriminisana, a njihov hir za paradiranjem skupo kosta.
Ja apelujem da izadju i paradiraju onda svi koji vole sadomazo, pa svi koji vole misionarski, pa svi koji vole oral.. pa dokle cemo tako ...
A ako neko ima nesto protiv rusenja, neka nadje drugo resenje, ili neka sutra svoje dete izvede da seta na ''prajdu'' . :hvala:

Iskustvo iz San Franciska 2008...

upozoravam da je sadrzaj na linku pun explicitnog sexa i nije za ljude sa osetljivim zelucem...

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

pa sad ako je jedini nacin da se rusi grad, neka se rusi jos 1000 puta samo da se ne dozvoli ovo.
Gej populacija nicim nije diskriminisana, a njihov hir za paradiranjem skupo kosta.
Ja apelujem da izadju i paradiraju onda svi koji vole sadomazo, pa svi koji vole misionarski, pa svi koji vole oral.. pa dokle cemo tako ...
A ako neko ima nesto protiv rusenja, neka nadje drugo resenje, ili neka sutra svoje dete izvede da seta na ''prajdu'' . :hvala:

a i ja sam radoznao k`o majmun , moram sve da pogledam . :dash: ja imam jak zeludac , ali slike su zaista ogavne . :evil:

Ovo je vec previse rabljena stranica u predstavljanju negativne strane parade. Pa ako tako hoces, svakakve gadosti mozes naci na netu. Iako sam ja protivnik parade pedera, tema je suvise banalna i nema veze s skorasnjim dogadjajima...

Уопште тема НИЈЕ банална ни најмање. Управо је само једно од већ бројних упозорења НА ПОТПУНУ ЕРОЗИЈУ МОРАЛА ЗАПАДНИХ НАКАЗА...

Pa nije ista. Znaci li to da se ti identifikujes sa hetero sadomazo osobama? Ja ne. Ove fotografije, vec previse rabljene, su sa nekog S/M homo okupljanja.

Ima istine u ovome što tvrdi autorka teme. Gej parada na primer nikada nije održana u Italiji i da li njima nešto fali? Naravno da ne.:think:

Što se takvih stvari tiče Amerika je Sodoma i Gomora... I mora da postoji neka granica i ne može se baš svaka boleština dozvoliti... to je moje mišljenje... Od zapadnih zemalja treba da "pokupimo" one dobre stvari a ne loše.:ok:

E sad druga je stvar što manipulatori i huškači kao što je Mita, to koriste da svrstavaju sve zemlje u Evropi u isti koš. I on sam zna da nisu sve zemlje iste, ali namerno širi mržnju protiv svih. Nije to nimalo slučajno.:whistling:

Ima istine u ovome što tvrdi autorka teme. Gej parada na primer nikada nije održana u Italiji i da li njima nešto fali? Naravno da ne.:think:

Što se takvih stvari tiče Amerika je Sodoma i Gomora... I mora da postoji neka granica i ne može se baš svaka boleština dozvoliti... to je moje mišljenje... Od zapadnih zemalja treba da "pokupimo" one dobre stvari a ne loše.:ok:

E sad druga je stvar što manipulatori i huškači kao što je Mita
, to koriste da svrstavaju sve zemlje u Evropi u isti koš. I on sam zna da nisu sve zemlje iste, ali namerno širi mržnju protiv svih. Nije to nimalo slučajno.:whistling:

Прво немој да ме вређаш јер ћу те стварно пријавити, а друго - не могу ја у свакој поруци да одвајам ОВЕ и ОНЕ земље - већина њих начисто морално пропада, то је чињеница.

Прво немој да ме вређаш јер ћу те стварно пријавити, а друго - не могу ја у свакој поруци да одвајам ОВЕ и ОНЕ земље - већина њих начисто морално пропада, то је чињеница.

Gde sam te to ja uvredio?:dontunderstand:

Samo sam napisao ono što stalno radiš: manipulišeš poluistinama i konstantno huškaš protiv nekoga.

Samo navodim činjenice i nema potrebe da se spuštaš na taj nivo da me prijavljuješ za gluposti.:whistling:

E da... a mi smo u moralnom uzletu hebote...:lol:

To nisu fotografije sa Pride parade, vec neki ulicni festival.

"Up Your Alley" Fair -- a free, open-to-the-public street festival held in San Francisco

ово ти је америчка парада педера. ти и теби слични желите да исте болештине уведете и упражњавате у србији.

inace toga nema u Srbiji?mislis da se to u Srbiji ne upraznjava?

могуће да има али такви болесницима нигде у нормалним земљама није дозвољено да праве своје сатанистичке оргије у јавности па неће ни код нас.

суштина је да нормални људи овакве ствари не дозвољавају , док актуелна власт их подстиче и уводи на силу уз помоћ 10.000 полицајаца.

СВАКА ПЕДЕРСКА ПАРАДА КАСНИЈЕ ПРЕРАСТЕ У ПЕДЕРСКИ "КАРНЕВАЛ" ПРЕПУН НАЈОДВРАТНИЈИХ
ПОРЕМЕЋЕНИХ ЈАВНИХ ПРИКАЗА НАКАЗНОГ ПЕДЕРСКОГ СЕКСА...........

... a svaki pederski karneval, vemenom, nažalost, preraste u običan dan svakog od nas
poklopiće nas Mitke i nema tu pomoći.

.... ostaju neke druge generacije da postve pravu stvar na pravo mesto. mi smo nemoćni.

Back