MIšljenja, iskustva, osećnja, porivi, događaji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze zena da smo cerka i ja ateisti. A ja se ubih ovdeMIšljenja, iskustva, osećnja, porivi, događaji...
žena te najbolje zna a ovde možeš i da glumataš.Kaze zena da smo cerka i ja ateisti. A ja se ubih ovde
E sad zena nesto prica maloj, i ova ni pet ni sest: "To su gluposti".
E sad pitam ja malu. "Da li si ateista?"
"Sta ti je to ateista?"
Reko, "kad ne verujes u Boga"
Ona: "Ja verujem u Boga, samo ne postim, to su dve razlicite stvar"
Od strane koga?Ako se omrsiš nehotice onda ti je oprošteno.
Od strane Boga. Dug je post, mjesec dana i često prilikom spremanja hrane se slučajno proba. Kad nema namjere onda je oprošteno.Od strane koga?
Od strane onog ko ima moć da oprašta.
Ko kome prašta? Ne praštamo mi između sebe, da bi bilo: "Oprošteno ti je!", već molitvom iskrenom... Molitvom zarad sagrešenja našeg Bog može i hoće da oprosti!
Sta drugo,pomoli se bogu za oprost.Covek gresi.MIšljenja, iskustva, osećnja, porivi, događaji...
Moras da prineses zrtvu...Sta drugo,pomoli se bogu za oprost.Covek gresi.
Nema vise prinosenja zrtve.Moras da prineses zrtvu...
Prema Bibliji post nije neophodan niti je Isus uveo neki obredni post kao danas crkve.MIšljenja, iskustva, osećnja, porivi, događaji...
tacnopost je ljudska izmisljotina
ne brini nema tu greha u postu nepostuAko se omrsiš nehotice onda ti je oprošteno.
Pokaj se Budi.Ček, da li stvarno neko veruje da će ga bog (koji god) nagrditi jer nije ispoštovao post?![]()
Nema toga kod Bude.Pokaj se Budi.
Kako to da nas onda pućavi ne izgladnjuje nego još deli i sendviće?Post: genijalni izum vladara, namenjen da sirotinju ucini jos poslusnijom, pokornijom, kao uostalom sto je i cilj organizovane religije![]()
Debljas se...MIšljenja, iskustva, osećnja, porivi, događaji...
Kako to da nas onda pućavi ne izgladnjuje nego još deli i sendviće?