Šta se dešava sa ruskom vojskom u Ukrajini?

Izgleda da su Rusi izgubili sve tenkove, jer se na sajtu Oryx jedva pomera brojka novo uništenih tenkova.

Na sajtu cekaju da broj iz realne stvarnosti dostigne cifru na njihovom sajtu, pa ce onda da broje dalje.

Ozbiljno, broj unistenih tenkova je po informacijama ukrajinskih vojnih vlasti (koje su preuzimale i zapadne novinske agencije) jos pre godinu i po dostigao cifre kada je ruska vojska trebalo da stane. Propaganda, cuo si za to? Realno jesu izgubili tusta i tma i oruzja i ljudi ali niko sem njih ne zna koliko su izgubili,ni Ukrajinci ni mi.

Taj Pokrovsk kao da je Fort Noks a ne neka random varos u ravnicama Ukrajine.
Ocekuje se kraj rata,znas koliko bih rizikovao da sam tamo. Ovde sada rade samo zaludjenici,mislim da i profi vojska kalkulise. Nije Fort Noks ali je dobro utvrdjen,zemunice,rovovi put za odstupnicu jos postoji.Ako ga potabanaju Rusi pobice svoje civile,proruse jer su proukrajinci otisli ranije.

Rusi su propustili momentum na pocetku rata kada su trebali da zavrse stvar,ovo sada je mrcvarenje gde se sela osvajaju mesecima.
Руси ће на крају да фасују коначну побуну и то гору него Пригожинову...

Оно кошер ђубре је намерно поставило неспособне генерале, да све што и уме да ратује изгине на почетку

Ocekuje se kraj rata,znas koliko bih rizikovao da sam tamo. Ovde sada rade samo zaludjenici,mislim da i profi vojska kalkulise. Nije Fort Noks ali je dobro utvrdjen,zemunice,rovovi put za odstupnicu jos postoji.Ako ga potabanaju Rusi pobice svoje civile,proruse jer su proukrajinci otisli ranije.
Задњих годину дана више ни није рат, већ пушкарање, и забадање дронова у бункере...

Артиљерија пропала, јер су похабане цеви нелако заменњиве, а авијације има ко белца у Африци.. блеја

Аха.чије Цивиле?
Реци то још једном,нисам добро чуо?:)

Ja Ukrajskim izvorima ne verujem da kazu da je danas ponedeljak, a ne koliko su Rusi izgubili tenkova.
Rusi generalno nisu sprovodili oklopne napade oavno vec, a gomilu tenkova si mogao da idis na vojnoj vezbi zapad u Belorusiji.
Cuj Rusi ostali bez tenkova, a ako nista njih mohu stancati neograniceno. A i i aju vise tenlova nego bilo koja drzava.
Trenutno se ne vode oklopni napadi, jer nije takav deo fronta.
A Ukrajincima bi bilo bilje da ne lazu narod, jer su iz propagande presli u bajke

Back