Izgleda da su Rusi izgubili sve tenkove, jer se na sajtu Oryx jedva pomera brojka novo uništenih tenkova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego ih spremaju za nešto . To može biti velika ofanziva protiv Ukrajinaca a može biti da ih čuvaju za baš veliku pizdariju.Tenkovi su prevaziđeni
Ukrajinci su prevazisli rusima tenkoveTenkovi su prevaziđeni
На Ориксу су мало ''пресолили'' информације, тј. ЦГИ анимације уништених тенковаIzgleda da su Rusi izgubili sve tenkove, jer se na sajtu Oryx jedva pomera brojka novo uništenih tenkova.
Odlično, eto zgode da Ukri satru Ruse i dobiju rat...samo ne znam sto čekaju....Izgleda da su Rusi izgubili sve tenkove, jer se na sajtu Oryx jedva pomera brojka novo uništenih tenkova.
Passe nego reci ti nama kako stoje sa dronivima i raketama, jel vruće tamo?Izgleda da su Rusi izgubili sve tenkove, jer se na sajtu Oryx jedva pomera brojka novo uništenih tenkova.
Izgleda da su Rusi izgubili sve tenkove, jer se na sajtu Oryx jedva pomera brojka novo uništenih tenkova.
Propaganda . Ko prati ,kad sabere to su vise miliona poginulih,hiljade tenkova,desetine brodova.На Ориксу су мало ''пресолили'' информације, тј. ЦГИ анимације уништених тенкова
Taj Pokrovsk kao da je Fort Noks a ne neka random varos u ravnicama Ukrajine.Tenkovi će uskoro.
Poslednja, ZAVRŠNA BITKA" 150.000 spremnih ruskih vojnika kreće na Pokrovsk.
Mnogo su oni šta propustili.Rusi su propustili momentum na pocetku rata kada su trebali da zavrse stvar,ovo sada je mrcvarenje gde se sela osvajaju mesecima.
Više od 300K Rusa kreće na Pokrovsk koji se herojski brani godinu dana.Tenkovi će uskoro.
Poslednja, ZAVRŠNA BITKA" 150.000 spremnih ruskih vojnika kreće na Pokrovsk.
Ocekuje se kraj rata,znas koliko bih rizikovao da sam tamo. Ovde sada rade samo zaludjenici,mislim da i profi vojska kalkulise. Nije Fort Noks ali je dobro utvrdjen,zemunice,rovovi put za odstupnicu jos postoji.Ako ga potabanaju Rusi pobice svoje civile,proruse jer su proukrajinci otisli ranije.Taj Pokrovsk kao da je Fort Noks a ne neka random varos u ravnicama Ukrajine.
Руси ће на крају да фасују коначну побуну и то гору него Пригожинову...Rusi su propustili momentum na pocetku rata kada su trebali da zavrse stvar,ovo sada je mrcvarenje gde se sela osvajaju mesecima.
Задњих годину дана више ни није рат, већ пушкарање, и забадање дронова у бункере...Ocekuje se kraj rata,znas koliko bih rizikovao da sam tamo. Ovde sada rade samo zaludjenici,mislim da i profi vojska kalkulise. Nije Fort Noks ali je dobro utvrdjen,zemunice,rovovi put za odstupnicu jos postoji.Ako ga potabanaju Rusi pobice svoje civile,proruse jer su proukrajinci otisli ranije.
Rusi su propustili momentum na kraju rata.1945.Kontali da su unistili naciste za sva vremena.Neko ih pacovskim kanalima spasio.Rusi su propustili momentum na pocetku rata kada su trebali da zavrse stvar,ovo sada je mrcvarenje gde se sela osvajaju mesecima.
Аха.чије Цивиле?Ocekuje se kraj rata,znas koliko bih rizikovao da sam tamo. Ovde sada rade samo zaludjenici,mislim da i profi vojska kalkulise. Nije Fort Noks ali je dobro utvrdjen,zemunice,rovovi put za odstupnicu jos postoji.Ako ga potabanaju Rusi pobice svoje civile,proruse jer su proukrajinci otisli ranije.