Sta se desava sa netom!?

Profesionalac

Zainteresovan član
Poruka
318
Od utorka mene boli glava. Na svakih pola sata nista osim u lokalu ne radi... Cak jedno vreme u utorak pre podne Srbija uopste nije bila vidljiva sa neta iz inostranstva... Zna li neko preciznije o cemu se radi? Cini mi se da je OPET, naravno, Telekom, jer dobar deo provajdera preko njih ide u svet...

Po mom znanju, pukao je link prema Nemačkoj, koji koristi i dobar deo istočne Evrope, čitav Balkan, a ne samo Srbija.Odavde do Nemačke u to vreme niko nije imao internet, osim veze sa lokalnim serverima. Dakle, ne u Srbiju, dobro došli u Evropu! :)
Lep pozdrav!

Danas već pola dana nisam mogo na net. Rekli još juče na Neobee.net-ovom sajtu da su, pazite sada - mogući prekidi internet saobraćaja na SMIN mreži u periodu od 06-09h. I sve to zbog radova našeg Telekoma na mreži. Ipak, i očekivalo se da će Telekom nešto zasrati, pa nije bilo interneta negde do 15h, ustvari ja sam se tek sada uspeo konektovati. Da poludiš... :?

Sasvim je moguće da je DabaMAN u pravu.Ja sam, međutim sretan što nisam korisnik NeoBee kao provajdera, a možda i što ne živim u Beogradu.Kod nas, u Subotici, sve je u redu, posle onog utorka.Lep pozdrav! :)

Nemojte vi meni dirati Neobee.Odkad postoje nije bilo nekih vecih problema sa njima i ljudi se stvarno trude da rade svoj posao.Stalno uvode neke nove usluge(za sada spam,zastita broja,web2sms,mail2sms,sms2web,auto reply,mozda su i prvi u ovoj drzavi imali ftpdemand).Cak i jednom trenutku kada im nesto nije valjalo 24 sata (valjda su postavljali 6 satelitskih antena) ceo vikend smo imali besplatan net.Ipak su jedni od trenutno najboljih.Nemojte ovo svatati kao reklamu,nego kao realnost. :wink:

Back