Ljubispica
Obećava
- Poruka
- 79
Samo ma zanima kako si to kada me ne poznajes ukapirao, ali nema veze.. Vidim da ti je dosadno pa ti uzivaj u pljuvanju ja takve stvari o ljudima koje ne poznajem necu pisati.. Ja nikoga ne mrzim samo delam kao oni, a pocni i ti da delas da ima manje napacenih, a ne da pljujes ostale.. Ako nemas pojma sta je neko video i doziveo nemoj da prosipas mudrosti, ja o zivotinjama i ljudima pricam samo iz licnog iskustva. A ako zelis nekome da pomognes ti se angazuj, ako te je to uvredilo svaka cast. I napomena niti ih mrzim, prezirem, za mene su oni nista. Cim neko bilo koga muci to nije bice to je monstrum.. Sa tobom se ne vredi dopisivati ja znam sta sam dozivela i videla i nije mi bilo prijatno. Samo ljudi oko mene mogu da znaju kakva sam. Toliko o tome, a to sto voooooooooooolim i ooooooooooooooobozavam zivotinje nisam znala da je humanisti problem. I oprosti treba da budem srecna kada jedam grmalj dodje da mi mlati tetku zato sto je ona ljubazno zamolila njegovog sina da ne gadja pse. To je stvarno divno. Ja nemam nameru da se raspravljam sa tobom, odgovorila sam ovim ljudima na temu sta da rade i tebi ljubazno bez uvrede. Nadam se da ce svet biti bolje mesto kada svi mi pocnemo da delamo. Hvala na komplimentima
i poradi na usrecivanju drugih ljudi kao ja zivotinja i bice sve mnogo bolje.