Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 257.910
Šta Šarliz Teron misli o avanturama za jednu noć?

Dobitnica Oskara priznala je da bi volela da je imala više avantura za jednu noć dok je bila u dvadesetim.
Šarliz Teron nije se suzdržavala dok je otkrivala da je nedavno imala "neverovatnu“ avanturu za jednu noć sa muškarcem gotovo upola mlađim od sebe, prenosi HuffPost.
„U četrdesetim godinama pronašla sam neku slobodu“, rekla je glumica (49) u sredu u epizodi podkasta Call Her Daddy koji vodi Aleks Kuper.
Otkrila je kako je u svom životu imala samo tri avanture za jednu noć, a jedno neočekivano iskustvo dogodilo joj se nedavno. Bila je sa 26-godišnjakom i kako je rekla, bilo je stvarno neverovatno.
"Nikada to ranije nisam uradila i pomislila sam: 'Ovo je sjajno’“, rekla je Oskarovka.
Južnoafrička glumica i producentkinja dalje je objasnila da, iako nije imala mnogo takvih iskustava, u retkim situacijama kada joj se to dogodilo, poželela je da je to radila češće dok je bila mlađa.
Kada mi se to desilo, pomislila sam: 'O, dođavola, trebalo je da ovo radim u svojim dvadesetim’“, kazala je Teron.
Iako se nikada nije udavala (i otvoreno govori o tome da ne voli brak), bila je u romantičnim vezama sa glumcima kao što su Šon Pen, Krejg Bjerko i Stjuart Taunsend. Takođe je izlazila sa Stefanom Dženkinsom, frontmenom benda Third Eye Blind.
Zvezda filma Monster dodala je i da joj je to što je samohrana majka ograničilo vreme za izlaske, našalivši se: „Ko, dođavola, ima vremena za sastanke, brijanje, depilaciju i šminku? Imam dvoje dece koju moram da vodim u školu.“
https://n1info.rs/magazin/showbiz/sta-sarliz-teron-misli-o-avanturama-za-jednu-noc/