Šta sam uradio/la u skorije vreme da se osetim srećnim

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.469
Napišite šta ste uradili u skorije vreme da bi se ispunili srećom :)
Lako napisati šta vas muči, ali čime ste napravili kontra težu toj muci :)

Ja sam pre neki dan igrao i pevao kao klovn zarad svoje dece, dok me moja deca gledala, i nisu verovala šta gledaju, naravno se i smejala :)

Danas sam svojoj ženi kupio vitrinu, stara otišla za potpalu :)
------------------------
Pišite :)

Napišite šta ste uradili u skorije vreme da bi se ispunili srećom :)
Lako napisati šta vas muči, ali čime ste napravili kontra težu toj muci :)

Ja sam pre neki dan igrao i pevao kao klovn zarad svoje dece, dok me moja deca gledala, i nisu verovala šta gledaju, naravno se i smejala :)

Danas sam svojoj ženi kupio vitrinu, stara otišla za potpalu :)
------------------------
Pišite :)
Uvek me oraspolozi pevanje. Po ceo dan pevam i bas se zanesem.
Svaki put ucenje uz muziku se pretvori u mini koncert :hahaha:

Pa... preduzimam niz malih stvari svakodnevno da se osećam srećnom.
Srećna sam svaki put kad sednem za šivaću mašinu. Npr. sašila sam u ovih par dana nešto dragoj osobi za rođendan, i ona je bila srećna.
Kupila sam jagorčevine dragoj osobi u njenoj omiljenoj boji... i ona se obradovala iako to nije koštalo mnogo.
Slušala sam reči jednog mudrog čoveka i tom mudrošću bila ganuta... i to je dodalo mom opštem osećanju radosti.

Molila sam se Bogu da pronađem nešto izuzetno sitno što sam na kratko izgubila, zaturila, u međuvremenu usisavala i bacila sadržaj, u krokodilskim suzama i klečeći, ne samo jer tražim po podu, već jer će mi srce biti slomljeno ako to zauvek izgubim. Pomirila sam se sa tim da to neću pronaći, otišla na spavanje i jutrom... vidim to što sam tražila na mestu koje je praktično nemoguće ne videti, a zaklela bih se da sam tamo gledala već. Kakva sreća!!! Slava Bogu!

Back