- Poruka
- 29.300
Mislim da počinjem da stvaram nekakav nered.
Ima tu i prljavih tanjira.Neke čaše..
Ima tu i prljavih tanjira.Neke čaše..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bog je stvorio svet za 7 dana..7. dan
Mislim da je mogao još koji dan da ubaci.bog je stvorio svet za 7 dana..![]()
Bilo bi lepo da postoji.Onako.Život bi bio mnogo opušteniji.bog je stvorio svet za 7 dana..![]()
Bog bi radio..a mi bi se samo sigrali i pevali ceo dan..Bilo bi lepo da postoji.Onako.Život bi bio mnogo opušteniji.
I lakši.

Dosadilo bi nam.Bog bi radio..a mi bi se samo sigrali i pevali ceo dan..![]()
Daa.Bog bi radio..a mi bi se samo sigrali i pevali ceo dan..![]()
Saglasna u potpunosti.Daa.
Ali.
To na žalost nije istina.
Sami smo.
Niko nas nije želeo.
Nikome nećemo nedostajati.
Nikome nismo potrebni.
Naša je sloboda odlučivanja.
U svemu ovome se prilično loše snalazimo i kao pojedinac i kao narod i kao kompletno čovečanstvo.

E..Ovo..Ovo...I ništa nas ne bi bolelo
Dokle ces da kacis noge, jbt? Ajde cutali smo ono kad si bio povredjen ali zasto sada? ;/Pogledajte prilog 1132543iskipela mi je kafaa o jbt
Dokle ces da kacis noge, jbt? Ajde cutali smo ono kad si bio povredjen ali zasto sada? ;/

Ma da… kao kafa se prosulačovek dobio profesionalnu deformaciju![]()

Čovek je boem.to treba razumeti.Ma da… kao kafa se prosula
Jelenaa slikao sam pod a ljudi na podu stoje.Jel ti stvaaarno misliš da ja obraćam pažnju na neke takve sitnice?Dokle ces da kacis noge, jbt? Ajde cutali smo ono kad si bio povredjen ali zasto sada? ;/
Jeste, stopala tako kazu hahahaČovek je boem.to treba razumeti.
Ti mozda ne obracas ali ima detaljista ovde..ja svaku modricu primetim… ili nokat :/Jelenaa slikao sam pod a ljudi na podu stoje.Jel ti stvaaarno misliš da ja obraćam pažnju na neke takve sitnice?
Pa nisam jaaa..mislim..ne znam..
Mozak mi jedva radi.Pijem tek drugu kafu.Srce tek počinje da kuca.
Jao jel znaš da mi se koleno oporavilo samo 90% još uvek ne smem da trčim.A ranije kao vidite listove kupusa oko moje noge …
Ne znam, sada znam i dovoljno je… nr pokazuj ;/Jao jel znaš da mi se koleno oporavilo samo 90% još uvek ne smem da trčim.
Jeste, stopala tako kazu hahaha
Ti mozda ne obracas ali ima detaljista ovde..ja svaku modricu primetim… ili nokat :/

Ja se ne depiliram..nemam dlake.Pogledajte prilog 1132582
Jelena:Ne depilirana ruka 7. dan.
-20% tržišne vrednosti.
A jbg.
Tako Jelena funkcioniše.
![]()
Aa pa neeee..nije fora u tome..Ja se ne depiliram..nemam dlake.
Samo one neprimetne svetle.