Sta sam ja u podznaku???

Јелена ти си подзнак Јарац, дакле дупли.

Па да зато што јој је асцедент на раним степенима јарца може да дође до малог одступанја од те табеле.

Ех, сад сте ме збунили!
Шта сам? Да ли је боље да обитавам на овом свету као јарац-стрелац или као јарац-јарац? Вероватно је једна од тих комбинација боља?!
Хвала вам за то што сте обратили пажњу на мој апел.
П.С. има ли истине у ономе што причају за људе рођене на Богојављење?

jelena_24:
Ех, сад сте ме збунили!
Шта сам? Да ли је боље да обитавам на овом свету као јарац-стрелац или као јарац-јарац? Вероватно је једна од тих комбинација боља?!

Jelena_24 izvini sto sam napravila zabunu. Poslusaj ti bolje Radtkea, on deluje kao neko ko se razume u astrologiju(za razliku od mene :lol: ). Gledala sam ti podznak prema tabeli podznaka, a to nije bas precizno.

Jekyll_doesnt_Hyde:
jelena_24:
Ех, сад сте ме збунили!

Jelena_24 izvini sto sam napravila zabunu. Poslusaj ti bolje Radtkea, on deluje kao neko ko se razume u astrologiju(za razliku od mene :lol: ). Gledala sam ti podznak prema tabeli podznaka, a to nije bas precizno.
Но фркс!
Мада, мислим да је твоја рачуница тачна, јер си вероватно радила по 6.05ч.

ajde i za mene i muza podznak sobzirom da smo na granici vage tacnije:
ja 22.10.1966 u 15;00 hrs.mesto:Kosovo-okolina Prizrena
muz:23.09.1956 oko podneva,mesto:Kosovo-okolina Prizrena.
Molim vas ako neko zna da napise jer sam vise puta pokusavala da saznam i nikako.
thanks

Radtke:
Milos3 ti si podznak vodolija, što se tiče tumačenja nadam se da će ti neko odgovoriti.

Mamy ti si podznak Lav.

Hvala, hvala
a010.gif

Back