Шта сад жели ?

Поззз свима...
Писао сам једном већ на овом форуму, сада ћу укратко... Девојака и ја само раскинули... Мсм она је мене оставила, после сам сазнао да је то урадила јер јој се свидео неко други... Са њим је ево већ 4 месеца.. Једно време једва да смо се и чули, да би пре неких месец дана дошла код мене кући један дан и почела да плаче и да ми прича све и свашта за њега... Све у свему сваки дан се чујемо од тад, понекад и видимо... Последњи пут када смо се видели питала ме је да ли могу да јој будем ту када раскине са њим, као види она да неће још дуго моћи овако, али каже да није спремна да одма буде са мном него да пустимо мало да прође време, рекао сам да могу. Она ми је и сама рекла да јој је много боље било са мном, него са њим али мене копка што толико одуговлачи да раскине са њим ? Само тај први дан када је дошла код мене сам је саслушао шта је имала да ми каже у вези њега, а онда сам јој рекао да не желим да слушам о њему. Вероватно да ме користи само када је њој тешко али мени некако и прија када се чујемо, а волео бих наравно да опет будем са њом.Сваки пут када потегне питање што не раскине, она каже да неће да прича о томе и одма мења тему... Када бих знао шта она заправо жели било би ми лакше, да ли да прекинем све ово или да сачекам још мало ?
:fdlan:
ti joj dođeš rame za plakanje...drugar, ili eventualno veselko...u tebi vidi naivčinu, budalu...ti si rogonja
odjebi ti to inače si papučar u najavi
ustvari čim si pristao na sve to već si papučar
da moj sin ovako nešto uradi možda ne bi dobio infrakt, al bi mi skočio pritisak, možda bi nabio holesterol, šećer il tako nešto trajnijeg karaktera

Poslednja izmena:

Back