gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
Dobro, praksa kaže da se mane ćorava posla, pre nego mu prođe život u nejebanju nepoznatih žena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada i momku može biti neprijatno da te tako zbrza jer ispada da ima loše namere.
I ja sam se tako sa jednom, kazem joj svaki put videcemo se za nekih 2-3 nedelje, i tako godinu dana, nismo se nikad ni videli ahahahah
Онда је боље и да не дође до такве особе.A nekada ima njih 10, 20 sa kojima se dopisuje, pa dok dodje na red nakon 10, 20 raskida...
Pa bice to da nece pristati, da je hteo da se vidi zvao bi on ne deluje kao stidljivko...
Онда је боље и да не дође до такве особе.
Ако је она таква девојка да се дописује са 10/20/30 њих и добије толико раскида, онда је он срећник што и није пришао таквој девојци..Ma da bre, pre ce biti da je to, nego da nece da zbrza.
Njihova logika...A kako drugačije? I da izlazite međ ljude treba pričati sa više njih dok se ne naiđe na nekog da se poklopi, nije život film gde oće iznenada, ali i neće biti ništa ako ne preduzimaš nešto povodom.
---
Mslm vidi besramnice promolila nos iz manastira pre neg se on pojavio![]()
Sta sam trebao da joj citam telepatski misli da pisem ono sto ona jako zeli na neki svoj proracunati nacin i postupak?Pisali smo na pocetkuulice gde, se ko kreceda izlazi i slicno, o muzici problemima oko korone koja je zbrisala sva deasavanja koncerte koje smo cekali i bum odjednom muk jer sam morao dada izlazim itd i tu je prica stala....Dala ti je priliku, nisi zadovoljio, ćao zdravo sledeći. I ti bi trebao isto tako. Što više probate šanse rastu da se sa nekim poklopite. Mslm to u teoriji, ne bih sada o praksi.
Ukratko, da.Sta sam trebao da joj citam telepatski misli da pisem ono sto ona jako zeli na neki svoj proracunati nacin i postupak?
Meni je jedna poslala zahtev za prijateljstvo na fejsu nedavno i posto mi je ova onako simpaticna naspram neke ostale koje ponekad salju mislim na nepoznate resio sam da joj pisem...Pisali taj dan i ponadao se da ce biti tu mozda nesto kao neko upoznavanje i slicno ono vec sledeci dan nema ni seen niti nekog odgovora u sred razgovora kako smo prekinuli tada chat i tako ostade...Sta sam trebao da joj citam telepatski misli da pisem ono sto ona jako zeli na neki svoj proracunati nacin i postupak?Pisali smo na pocetkuulice gde, se ko kreceda izlazi i slicno, o muzici problemima oko korone koja je zbrisala sva deasavanja koncerte koje smo cekali i bum odjednom muk jer sam morao dada izlazim itd i tu je prica stala....