Sta raditiii

A kako drugačije? I da izlazite međ ljude treba pričati sa više njih dok se ne naiđe na nekog da se poklopi, nije život film gde oće iznenada, ali i neće biti ništa ako ne preduzimaš nešto povodom.

---

Mslm vidi besramnice promolila nos iz manastira pre neg se on pojavio :roll:

Dala ti je priliku, nisi zadovoljio, ćao zdravo sledeći. I ti bi trebao isto tako. Što više probate šanse rastu da se sa nekim poklopite. Mslm to u teoriji, ne bih sada o praksi.
Sta sam trebao da joj citam telepatski misli da pisem ono sto ona jako zeli na neki svoj proracunati nacin i postupak?Pisali smo na pocetkuulice gde, se ko kreceda izlazi i slicno, o muzici problemima oko korone koja je zbrisala sva deasavanja koncerte koje smo cekali i bum odjednom muk jer sam morao dada izlazim itd i tu je prica stala....

Sta sam trebao da joj citam telepatski misli da pisem ono sto ona jako zeli na neki svoj proracunati nacin i postupak?Pisali smo na pocetkuulice gde, se ko kreceda izlazi i slicno, o muzici problemima oko korone koja je zbrisala sva deasavanja koncerte koje smo cekali i bum odjednom muk jer sam morao dada izlazim itd i tu je prica stala....
Meni je jedna poslala zahtev za prijateljstvo na fejsu nedavno i posto mi je ova onako simpaticna naspram neke ostale koje ponekad salju mislim na nepoznate resio sam da joj pisem...Pisali taj dan i ponadao se da ce biti tu mozda nesto kao neko upoznavanje i slicno ono vec sledeci dan nema ni seen niti nekog odgovora u sred razgovora kako smo prekinuli tada chat i tako ostade...

Ne znam zasto slobodne devojke salju zahteve totalno nepoznatim momcima koji su takodje slobodni i posle jedva pisu kad im se obratis?

Nisam odmah pisao nakon prihvatanja jer imam stvaran zivot pored neta...Bio sam zauzet 4 dana, bio na neko kampovanje nije se imalo vremena za net...

Sta sam trebao da joj citam telepatski misli da pisem ono sto ona jako zeli na neki svoj proracunati nacin i postupak?Pisali smo na pocetku gde, se ko kreceda izlazi i slicno, o muzici problemima oko korone koja je zbrisala sva deasavanja koncerte koje smo cekali i bum odjednom muk jer sam morao dada izlazim itd i tu je prica stala....

Ovo je cela prica....

Ispostavilo se da je totalni kreten, posle prvog sastanka smo se xuli i trebali da se vidimo on je zvao, medjutim naoravio se posle lud i nije ni spomenuo i poceo da se javlja ali sve redje i redje da bi odjednom prestao posle mesec dana dopisivanja

Back