Sta raditiii

Marijaaa95_

Obećava
Poruka
88
Ljudi u dilemi sam, kod mene ili nema nikog ili se pojavi neko pa nista ne bude.. Dopisujem se sa momkom nedelju dana, poklopili smo se imamo ista interesovanja i on se uglavnom javlja prvi ali problem je sto nikako da pozove ka dejt.. Sta da radim da li da budem strpljiva ili da prestanem da mu odgovaram, jer psecam da ovo nigde ne vodi. Sta biste vi uradili i da li ste bili u slicno situaciji?

Znam mnogo devojaka koje se ne libe da prve zapocnu direktnu komunikaciju, to su uglavnom devojke zivahne i pune zivota, ali ovo preko poruka je pipavo, jer on koliko sam razumeo i ne zna nista mnogo o tebi, kazes da se cujete svega nedelju dana...

Jbte ja sam rođena pre više od 40 godina i u vreme moje mladosti već bilo prevaziđeno da muškarac prvi prilazi, da muškarac prvi zove, a bogami kasnije i da muškarac plaća ceo izlazak.
Vi mladi ste se opasno vratili unazad, u neku 1956- 1958. Tako nešto.
Devoluirali.
pa ne zoves sad a iudata si vjeroatno ai zakljucan ti imboks

Ljudi u dilemi sam, kod mene ili nema nikog ili se pojavi neko pa nista ne bude.. Dopisujem se sa momkom nedelju dana, poklopili smo se imamo ista interesovanja i on se uglavnom javlja prvi ali problem je sto nikako da pozove ka dejt.. Sta da radim da li da budem strpljiva ili da prestanem da mu odgovaram, jer psecam da ovo nigde ne vodi. Sta biste vi uradili i da li ste bili u slicno situaciji?
Nedelju dana se ne bih dopisivao ni sa Nevenom Hot, ako to ne krene u pravom smeru onako na fleš, znači odmah ka konkretizaciji, onda neće nikada. :deda2:

• Podržavam
Reactions: DUH

Back