Шта радити када ти се допада заузета девојка/заузет дечко?

Да ал то је мало ко у филмовима. Мислим, све замишљам да ссм ја тај дечко и да се мени то деси... :(
Ma neće.:mazi:
Šalim se, možda i hoće.
Ali zamisli da ostane s tobom iz pijeteta, а razmišlja o tom tipu dok...gledate film.
Od ta dva zla, bolje nek ide.
Ali ako se pokaje nek zna da nema nazad. :nono3:

Ma neće.:mazi:
Šalim se, možda i hoće.
Ali zamisli da ostane s tobom iz pijeteta, а razmišlja o tom tipu dok...gledate film.
Od ta dva zla, bolje nek ide.
Ali ako se pokaje nek zna da nema nazad. :nono3:
Тачно тако, но, не би ми годила оба сценарија... пппп ни до Бог

DESETA BOZJA ZAPOVEST:

Не пожели куће ближњега својега, не пожели жене ближњега својега, ни слуге његова, ни слушкиње његове, ни вола његова, ни магарца његова, нити ишта што је ближњега твојега.

DESETA BOZJA ZAPOVEST:

Не пожели куће ближњега својега, не пожели жене ближњега својега, ни слуге његова, ни слушкиње његове, ни вола његова, ни магарца његова, нити ишта што је ближњега твојега.
.

Већини се некада догодило... Шта радити? Имате ли нека искуства, шта сте ви радили...? Да ли сте се мешали, одржавали контакт са том особом или просто одустали од ње?
Skloniti se.Osoba je zauzeta.

Већини се некада догодило... Шта радити? Имате ли нека искуства, шта сте ви радили...? Да ли сте се мешали, одржавали контакт са том особом или просто одустали од ње?
odustaners i trazis devojku koja nije zauzeta i obrnuto za devojke ..traze muskarca koji nije zauzet

odustaners i trazis devojku koja nije zauzeta i obrnuto za devojke ..traze muskarca koji nije zauzet
Па да ал мени је идаље најјача тактика остати довољно готиван са том девојком да кад нпр се деси пуцање покушаш да улетиш. Не одма наравно, али отприлике. Мсм то бих ја урадио да сам у тој ситуацији

osoba sam koja ne voli da komplikuje i tovari sebi na grbacu probleme, posebno ne emotivne pa u skladu sa tim i zivim..
sto nije moje ili ne moze da bude moje ..odem i ne osvrcem se...a sa tom devojkom mozes samo da ostanes prijatelj ili drug ukoliko mozes da se kontrolises
Имаш право. Кип ит симпл.

Back