gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Већини се некада догодило... Шта радити? Имате ли нека искуства, шта сте ви радили...? Да ли сте се мешали, одржавали контакт са том особом или просто одустали од ње?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта да питам еј да ли би преварила дечка са мномTvoje je da pitas, njeno da kaze, da, ili ne
Већини се некада догодило... Шта радити? Имате ли нека искуства, шта сте ви радили...? Да ли сте се мешали, одржавали контакт са том особом или просто одустали од ње?
Сем ако ти немаш девојку а срце је однесе другомеСрце не призна никакво "заузеће" ...
Што се разума тиче, врло сам моралан.
Борба је то, џихад у човеку.
Али срце је јаче и односи победу,
сем ако снашу не спасе неки случај.
DaШта да питам еј да ли би преварила дечка са мном
Tvoje je da pitas, njeno da kaze, da, ili ne
Па ако превари њега превариће и менеНе баш буквално да питаш,
али ћеш јој се несвесно свим сигналима препоручити.
И да,
она доноси одлуку.
Па ако превари њега превариће и мене
Па наравно да не мораNe mora da ga prevari.
Слажем се скрозSkidanje devojaka drugima nije preporučljivo, jer će ti se kad tad obiti o glavu. Sutra može ta ista tebe zavrnuti kao i bivšeg momka.
Ne bre. Nego ako se smuva s tim otimačem, ne mora da znači da te je prevarila. Može da raskine pre toga.Па наравно да не мора
Па да ал што каже мелиот то је баш ризично јер како си ти њу отео некоме тако је неко може отети тебиNe bre. Nego ako se smuva s tim otimačem, ne mora da znači da te je prevarila. Može da raskine pre toga.
Па ако превари њега превариће и мене
Да али ја не мислим да би она као што сам горе рекао оставила њега зарад мене јер ето ја јој се свиђам као нико други до садMa ljubav je zaebata stvar ...
Да, слажем се да је јако тешкоNije tu stvar u otimanju. Dobro nekad i jeste. Postoji ta fela među oba pola kojoj je samo cilj da zadovolji svoje ego neodoljivog. Ili da raskine čim naiđe neko nov, zanimljiv.
Ali nekad se ljudi stvarno nađu dok su zauzeti, i onda ne može da se kaže da je neko oteo.
Jel znaš koliko je mala verovatnoća da iz prve ubodeš srodni dušu i srodni dušu uopšte.
Да ал то је мало ко у филмовима. Мислим, све замишљам да ссм ја тај дечко и да се мени то деси...Ma šta znaš, još si beba. Tek ćeš saznati.
I eto, upoznaš takvu devojku, a ona u vezi s nekim zbog npr. inercije. Svidite se jedno drugom, pošteni ste u početku i pokušavate da zanemarite taj osećaj. Ali ne vredi, privlačenje je jako jer ste baš jedno za drugo. I šta, ti ćeš da budeš časni vitez i pošalješ je nazad dečku u Kruševac? I izrecituješ 50 očenaša
Али шта ја да радим ако мислим да имам супер однос и везу са девојком и појави се неки џони деп и одведе је са собом међ гусаре++??Prilazi joj obavezno.
Neče ona njega da prevari sa tobom, nego će da ga kompletno ostavi i bude samo sa tobom.
Ako joj se dopadaš.
A ako ne oduvaće te kao žena-zmaj , što je uopšte tako nešto pitaš
Zabavljaš se ti npr sa devojkom, i veza je solidna , ona ti je ok, al se pojavi neka sa kojom si skroz extra i sviđa ti se nenormalno. A slažete se vrhunski. Hoćeš ostati sa prvom i oženiti je , jer si s njom već u vezi, i nikakav drugi argument nemaš , a ova je druga je ona prava vidi se iz aviona.
Koju ćeš odabrati ?
Jako je teško okončati vezu. Ali bolje prežaliti 5 godina života nego 50
Слажем се, мада често сам и чуо фразу да жена не зна шта хоће. Но, видиш, нема правилаMeni je lično najneprijatnije bilo kad su me dva rođena brata pitala da budemo u vezi. Ko pod konac, u isti dan. Sa jednim sam i počela da se zabavljam , nikad nije saznao da me je njegov brat startovao, a meni je uvek bilo neprijatno kad vidim tog drugog. On je bio kolateralna šteta. Bili smo veliko društvo, na njega nisam ni obraćala pažnju, ni da postoji. Sviđao mi se samo ovaj prvi s kojim sam i bila u vezi.
Tako da žena zna kojeg hoće, ako hoće. Ti spomeni, pa ako ona hoće, hoće![]()